resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 1220
    hocam bugün galibiyet gelmese alacağın entry sayısı 60-70 olucaktı. kazandık, tebrikler; umarım bundan sonraki her maçımızı güzel oyunla kazanırız, seni kayıtsız şartsız destekleyeceğiz öyle yada böyle. kendisi olmasa şu anda bursa ve trabzonla 3. lük yarışında olacaktık.

    ama hocam yanlışlarını da söylemek gerek. muslera geçen seneki gibi bir sakatlık yaşasa şu 2 haftada 8-10 gol yerdik. şimdi diyosun ki muslera'yı tebrik ediyorum iyi diyosun da hocam bir çözüm üretsen artık! her maç bıçak sırtındayız, bu takıma gerekli kondüsyon yüklemesi yapılmamış.

    transfer alamadın, belki istediğin adamlar vardı haklısın ama oynamayacak adamı oynatmıcaksın hocam. belki ağır yükleme yaptın takım 2-3 hafta sonra açılıcak ama şu dönemi şansla geçtiğini söylebiliriz. umarım takım çıkışa geçip iyi oyunla 3 puanlar alırız da bu maçlar nazar boncuğu olur.

    burak yok planın sekteye uğruyor farkındayım, aynı şekilde yabancı sınırı canını sıkıyor o da doğru ama galatasaraydasın hocam ve bir çözüm bulacağına inanıyorum. eğer önümüzdeki 2 lig maçından 6 puan alırsan, ki bunlardan biri şampiyonluk habercisi sivas deplasmanı, herşey rayına oturucak. şansın yanında olsun hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın