aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 43
    8 şubat 2015 çaykur rizespor beşiktaş maçı sonrası şansal diyor ki: " toplam 2700 seyirci var, 1000'i de kombine. müthiş az olacak şey değil; passolig tamam da bu kadarı insaf!"

    insafmış, ne insaf arkadaşım ne insaf? siz kimsiniz futbol seyircisine insaf diyorsunuz? durumunuz çok kötü biliyorum daha da beter olursunuz inşallah. insanların duygularını maddi manevi senelerdir sömürüp, onları birbirine düşürüp, bir tarafı destekleyip diğerlerini fitneyle alaşağı ederken işleriniz tıkırındaydı değil mi?

    yok artık, size mama yok! o kadar abarttınız ki, şirazeyi o kadar kaydırdınız ki koyun türk futbol severi bile tepki veriyor artık.

    ha sonra tümer alıyor sazı eline: "benim kafamın almadığı bir pazar akşamı rize'de yaşayan bir futbol severin pazar gecesi bu maça gitmemek için ne engel olabilir; bu maçı izlememek için ne gerekçesi olabilir?!"

    alamaz o kafa alamaz. alır da almaz. gerekçe mi sunacağız paşaya bir de? kimsiniz siz tekrar soruyorum kimsiniz siz? can çekişiyor digiturk, tüm medya dünyası biliyor. aç kalmazsınız belki ama gürül gürül akan şelale söndü.

    benzer konuşmalardan sonra yazmıştım, tekrar olacak ama: (bkz: #1629147)
App Store'dan indirin Google Play'den alın