resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1165
    kendisini elestirmeye gelenler paso berabere kalinan bursa ve genclerbirligi maclarindan dem vurup hamza hoca yuzunden puan kaybedildigini soyluyor. kimse cikip da demiyor ki ama mersin macini sirf onun degisikleri sayesinde aldik. diger maclarda buraktan falan aldigi verimden bahsetmeyecegim zaten sagir sultan bile biliyor artik.

    sene basindan beri mac kacirmadim. prandelli gonderilmeden once demistim ki artik lig maci izlemeyecegim. cunku bu sene cok stresli bir sinav donemimdeyim ve hayattan haftalik tek beklentim galatasaray maci. oturup cipsimi alip mac izlemek galatasarayla heyecanlanip mutlu olmak. ama prandelli bunu vaad etmiyordu. belki liderlige ciktigi bile olmustu ama doksan dakika boyunca ölümlerden ölüm begenip sinir stresi kendime metres ediyordum. tek eğlencemizin icine sicilmisti tabiri caizse. sonra hamza hoca geldi. takim ileride basti. her mac en azindan iki gol atti. gencler oynamaya basladi. geriye dusup cevirdigimiz mac oldu. ben oynanan oyundan zevk aldim. tek istegim olan haftada bir gun cimbom macini izleme zevki tekrar geri geldi. sirf bu yuzden bile destekleyecegim hocayi. beni tekrar zevkle tv basina oturttugu icin bile. sampiyon olmasa da oynadigi oyundan zevk alan ve zevk veren takim yaratmasi bana kafi. size yetmiyorsa o sizin bileceginiz is sampiyonluk taraftarlari.

    bursa macinda sahaya bir baktim; emre, telles, bruma, koray, sinan sahadaydi. belki semih sakat olmasa o da yerini almis olacakti. yani ilk onbirde 6 tane 24 yas alti oyuncu. hem de bursaspor gibi bir takima karsi. iddia ediyorum ilk fatih terim doneminden bu yana bir kac mac gerets disinda kimse bu kadar genci bir arada oynatmamistir. mecburiyet yada baska birsey, bu mühim degil. muhim olan o kadar genc adamin ayni anda sahada bulunuyor olusu. yillardir ama genclere sans verilmiyor ba bla diyen güruh bunu gormeli ve bu adama sahip cikmali.

    yada gormesin ve brumayla tellesi tribune kitleyen, sinani korayi 18e almayan prandelli gibilere sabir cumleleri kurup güzellemeler yapsin.

    secim sizin. kim olmak istediginize karar verin. ama cabuk karar verin de kirk yilda bir bulabileceginiz bu degeri kaybetmeyin.

    hadi selametle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın