resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1161
    bence olmayacak teknik direktör. yerine lucescu gelsin yazın ortasında bizi sap gibi bıraktı ama gelsin.

    iki kere berabere kaldık ya hemen gönderelim.

    zaten bu seneyi çöpe atmış camiayı tekrar şampiyonluğa inandırdı ya, galatasaray maçlarını izlenilir kıldı ya, emre'yi, telles'i kazandı brumay'yı kazanıyor ya. burak'tan selçuk'tan tekrar verim almaya başladı ya, terim'e, mancini'ye, prandelli'ye koşmayan sneijder attığı golden sonra hamza hocaya koşuyor ya, uzunca bir aradan sonra takım yek vücut halinde savaşıyor ya. leş gibi olmuş, fair play olgusunun kalmadığı, şikenin cezasız kaldığı, rakibe saygının acizlik göstergesi olduğu futbol ortamında genç yaşına rağmen pırıl pırıl parlıyor ya. olmaz hamza hocadan.

    bunlar çok önemli değil aslında ama ismi çok kötü. hiç karizmatik değil bir kere. mesela hamzare hamzarelli olsa çok karizmatik olurdu. belki o zaman kredisi de olurdu gözümüzde.

    ben yıllardır aynı kahvehanede izlerim maçları. benim gördüğüm 2010/2011 sezonundan daha kötü bir dönem varsa o da, prandelli dönemidir. 3 kişi maç izlediğimizi bilirim koca kahvehanede. bursaspor maçında en az 50 kişiydik. sırf bunun için bile minnettarım hamza hocaya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın