resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1158
    1 şubat 2015 galatasaray bursaspor maçında hatalı kadro çıkarmış teknik adam. önceki maçlarda önlem almam bana önlem alsınlar diyip bursa'ya karşı önlem aldı. kendisiyle çelişmesi bende kötü bir izlenim bıraktı önce beşiktaş maçında taraftarı arkasına aldı oo büyük hoca şekil filan şimdi ise tam tersini yaptı. bursa maçı nezdinde çıkarabileceği en mantıksız kadroyu çıkardı.

    öncelikle defans bloğu olarak chedjou-koray 2lisi hiç oynamadı nerdeyse bu 2 liye güvenmek çok yanlıştı. sol bek hakan balta tercihi yine yanlıştı. tellesi önde kullanması yine yanlıştı. bunlar nitekim kapatıldı maç içinde ancak kapatılamayan tek şey vardı emre-melo orta saha 2lisi. şimdi emre-melo önlerinde wesley sağda olcan solda telles var. olcan geri gelmiyor, wesley zaten 10 numara görevinde geri gelmiyor, telles yardım konusunda pek geri gelmedi. kanatlar her fırsatta birebir kaldı. ama ona rağmen dayandılar. ama asıl problem emre-meloydu. maçın başından beri direnç 0dı. emre defansif özelliği olmayan oyuncu orta saha melo'ya kalınca beluschi,ozan bile üstünlük kurdu.

    asıl başlaması gereken sistemde emre sol açıkta yekta melo'nun partneri olmalıydı. ancak başlamasa bile oyunun ilk 20 dakikasında müdahale şarttı. rakip bangır bangır eze eze orta saha geçerken hamza hoca izledi. büyük hoca ise ki çoğu hoca ilk 30 dakikada değişiklik yapabilir. sistem tutmuyorsa ve görüyorsan bunu değişiklik yapıcaksın. çıkarıcaksın koray'ı yekta'yı alıp hakan chedjou yapıp emre çolak açığa telles asıl mevkine çekilmeliydi. maalesef hamza hoca bunu göremedi ve şansa etkili olamadığımız maçta gol bulduk iyice üstü örtüldü. ama ilk yarının sonunda yediğimiz gol bir nevi iyi oldu belki önlem alır dedim ama maalesef daha kötü sisteme döndü.

    sonuç olarak oyuna müdahale konusunda önceden de demiştim çok çok yetersiz. sürdüğü 11 son maç dışında ideal oluyordu. son maçta ufak rotasyonlarda sakatlık sonrası süreçlerde ne kadar sıkıntı yaşadığını gördük. şu ana kadar gördüğüm eğer kendisini değişiklik konusunda geliştirmezse ve rotasyon yapma konusunda geliştirmezse maalesef bizde başarılı olamayacak.

    peşin not; bursaspor maçı için değil söylediklerim genel gördüklerim diğer maçlardada aynıydı bu durum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın