resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1156
    'lucescu gelsin' diyenler olmuş. açıkcası ben de hamza hamzaoğlu gelmeden önce lucescu'yu istemiştim. hamza hoca giderse yine isterim problem yok. geldiği sene şampiyon da yapar, elinde sihirli değnek var çünkü adamın (ironi yoktur), avrupa'da bir çeyrek final daha görürüz büyük ihtimalle. pekii, ya sonra? adamın yaşı olmuş 70 kaç sene durur? gençlere şans verir mi? önceki gelişinde pek hatırlamıyorum genç bir oyuncuyu parlattığını. yanlışım varsa düzeltin.

    hamza hamzaoğlu'nun doğrularıyla yanlışlarını bir teraziye koysak doğruları baya baya ağır basacak teknik direktör. en göze çarpan örnek gençlere gerçekten değer vermesi. bunu son bursaspor maçında daha net gördüm. prandelli döneminde değil a takımla maça çıkmak, idmana bile çıkamayan sinan gümüş bursaspor maçında kurtarıcı olarak oyuna giriyor. ardından yine prandelli döneminde 18'e dahi giremeyen bruma oyuna giriyor. alex telles, koray vs. birçok oyuncu var buna benzer. burak'ın mevkisini değiştirmesi ve ofsayttan kurtarması, ideal on biri sakatlıklar haricinde bozmaması. adam resmen ölüyü diriltti. ne bekliyoruz başka şu kısa sürede çok merak ediyorum. gelene geçene 3-5 atmasını mı? ölüyü dirilttiği gibi takımının 90 dakika tek kale maç yapmasını mı? nedir yani?

    henüz hiçbir şey kaybetmeden ne bu şiddet bu celal? biz kimlere sabretmedik ki? hamza hamzaoğlu da bu sabrı hakediyor bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın