resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1152
    galasatasaray kariyeri gayet iyi giden teknik direktör, adamın elinde enkaz varken forvette oynatabileceği tek adam umut iken ( kimse demesin sinan oynardı diye kalbini kırarım ), canlı olarak hiç izlemeden genç futbolcuları banko oynatalım diyen football manager tutkunu taraftarlar olduğu sürece uzun süreli istikrar, başarı beklemek hayal ötesidir arkadaş..

    iki çift sözümde sözlükte sürekli eleştiren taraftarlara gelsin,
    01.02.2015 galatasaray - bursaspor maçında, sabrinin yerinde koray oynatılır mı diye eleştiriyorsunuz ama onun yerinde oynayabilecek tek adam tarık içinde bu takımda ne işi var, klasik vitaminsiz anadolu topçusu diyorsunuz, devşirme olarak oynatılabilecek hamit için emekli diyorsunuz, sağdan sola dönene kadar yıl geçiyor adam çok yavaş diye eleştiriyorsunuz. forvette burak yılmaz oynatıldığında yetenek yoksunu karaktersiz diye yaftalıyorsunuz, umut bulut bu takımda banko oynamalı diye her yere yazıp çiziyorsunuz, umut oynadığında ise başı kopmuş tavuk gibi ordan oraya koşuyor diye dalga geçiyorsunuz.

    bu konuda eleştirildiklerinde ise en kral taraftar siz oluyorsunuz, diyarbakır, erzurum deplasmanlarına hayatın boyunca gittin mi diyerek benim taraftarlığımı sorgulayıp kendinizi vefakar taraftar ilan ediyorsunuz.
    bu takımı başarı için seviyorsanız ne olur sevmeyin, gidin roger federer'i izleyin onun fanı olun adam her sene kupaları alıyor. sahada elinden geleni yapan ama yetenek ve uyumları ile bu kadar oluyorsa sen sürekli eleştirsende, her yazılacak mecrada atıp tutsan da bu değişmeyecek.

    biraz sabır allah aşkına biraz sabır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın