resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1151
    devamlı özür dileyerek ve itiraflarda bulunuarak en fazla furbolcular ve camia üzerindeki ağırlığını ve otoriteni kaybedersin.
    tabi ki insan hatayı önce kendinde aramalı ve buna göre davranıp aksiyon almalı. ama futbolcular otorite görmek de ister. karşılarında bir lider görmek ister; inanabilecekleri. bu şekilde ağırlığını yitiriyor.
    bursa maçında yapması gereken tek şey takımın defansını hiç ellemeden selçuğun yerine ya olcan'ı ya da yekta'yı alıp takımı o şekilde sahaya sürmek olmalıydı. yekta -melo orta sahada emre, bruma, snayder, umut önde veya emre-melo başlangıcı da yanlış sayılmazdı. ama maçın daha başlangıçtaki gidişatı gösterdi ki selçuk'un yokluğundaki büyük boşluğu emre dolduramadı. aynı şekilde olcan'ın fiziksel olarak bitik hali orta sahaya yardım etmemesi de devreye girince takım orta saha da çöktü. 30. dakikada yapması gereken müdahele aslından olcan-yekta değişikliği olmalıydı.
    aynı şekilde sabri çıkınca neden tarık girmedi.
    telles neden sol açık oynadı da bruma kenarda oturdu?

    hamza hoca'nın daha kırk fırın ekmek yemesi şart. bu şartlar altında böyle bir maçı 5-1 kaybetmediği için kendini şanslı sayması gerek bence. gençler maçı, rize maçı ve bu maç. devamlı ders alıyor.

    umarım bu hafta eskişehir karşısında doğru takımla sahaya çıkmayı başarır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın