resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1143
    --- alıntı ---

    kariyerini theofanis gekas'a borçlu hoca. "ligi biliyor, oyuncuları biliyor, türkiye'yi biliyor" argümanlarıyla getirilen hocanın topu topu 6 sezon hocalık deneyimi vardı ve bunun da 2 sezonu süper ligde geçmişti, ikinci sezonu görebilmesi ise zaten gittiği her takımda aynı işleri yapan gekas'ın kendisine bir lütfu. geldikleri ilk sezonda düşseydi akhisar, hamza hamzaoğlu bu seviyeleri göremezdi.

    20 senelik tecrübesiyle "bu işi bilmiyor" diyerek kapının önüne konan prandelli'nin altını oyan karakter yoksunlarının gelişine bu kadar sevinmeleri de bundandı herhalde. "birlik, beraberlik laylaylay" edebiyatının gazı da çabuk kaçınca defolar görülmeye başlandı. rıdvan dilmen'in deyimiyle galatasaray'ın karşısına "kemik gibi" bir takım çıkınca, fizik gücüyle, tempoyla baş edemeden ezildiğini gördük. kimse kendini kandırmasın, bursaspor karşısında galatasaray bir hezimetten kurtulmuştur. trabzonspor maçındaki 3-0'ı mumla arardık bursaspor son hamlede biraz soğukkanlı olabilseydi.

    fenerbahça maçına kadar eskişehir ve sivas deplasmanlarından puan kaybıyla dönülürse zaten fenerbahçe bu formuyla maça işi erken bitirmek için coşkuyla ve puan farkının rahatlığıyla çıkar. umalım da hamzaoğlu onca tecrübesizliğine rağmen şampiyonluğa oynayan takımların sezon içindeki kritik dönemlerini nasıl çıkaracağı konusunda oyunculara bir şeyler aktarabilsin. olmadı mustafa denizli'nin telefon numarası vardır, açsın öğrensin işin püf noktalarını.

    ek - alex ferguson olsun temennilerini anlayışla karşılıyorum, lakin ferguson utd'ın başına geçtiğinde aberdeen ile üç kez iskoçya şampiyonu olmuş, 600 küsür maçta teknik direktörlük yapmış ve aynı zamanda iskoçya milli takımının teknik direktörü pozisyonundaydı. o günden bu güne bir daha da şampiyonluk göremedi aberdeen. kendini ispatlamıştı sizin anlayacağınız. hamza hamzaoğlu buraya ancak şu televizyonlarda çıkan cırtlak astrologların açıklayabileceği bir takım olaylar dizisi sonucunda geldi.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın