resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1139
    "...zira hamza hoca çok kaliteli bir insan. bu her halinden belli oluyor. yarın öbür gün üst üste birçok maç da kaybedebilir, bu durumda taraftarın takınacağı tavırdan hiç emin değilim. bizim taraftarımız pek düşünerek hareket etmiyor zira. daha çok kelle isteme amaçlı, stres topu gibi görüyor camiayı. haliyle başarı birinci kural. o krediyi yiyecek -hele ki gereksiz bir 4. yıldız baskısıyla- maçlar kaybettiğinde taraftar arkasında durur mu emin değilim."

    şimdiden başlamış asıp kesme hazırlıkları. bu daha bir şey değil, hamza henüz galatasarayın teknik direktörü değil. daha taraftarın yamyam yüzüyle karşılaşmadı. hele bir iki maç kaybetsin, geldiğinde burada yazılan o dehşetengiz övgüleri haiz yorumların yerini 180 derece ters, dehşetengiz sövgülerle dolu yorumlar alacak. o zaman ortaya çıkacak esas meziyeti. bu filmi skibbede, rijkaardda, prandellide gördük. hepsi o eşiğe geldiğinde çuvallayıp yuvarlandı. kalli ve terim bu işin çakalı olduklarından önlemlerini aldılar. gerets de dayanamadı.

    bu kesim bir de galatasaray sözlükte, internette takılan kesim. eğitimleri az çok belli bir seviyenin üzerinde, tutarsızlıkları ise arşa değmiş. kırşehirliler yardımlaşma derneği kahvehanesinde 2 günlük bayat çayı, soğumasını beklemeden höpürdetmekten dili köseleye dönmüş muharrem abiye kim ne desin?

    bu tutarsızlık bile galatasaray camiasının taraftara açılmasının ne kadar büyük sakınca içerdiğini tek başın gösteriyor. bugün "a" dediğin adama -hoca, topçu fark etmez- yarın "z" diyeceksin, üslubun kelle isteyen yeniçeriden hallice seyredecek, istemediğin oyuncu oynayınca ya da sevdiğin oyuncu oynamayınca takımın maç kazanmasına bile buruk sevineceksin, sonra "kulüp taraftara açılsın."

    gerçi şöyle bir şey var tabii, mesela ekşi sözlüğü ele alalım. hiç açıp bakmadım ama, "su" başlığında bile şöyle bir entry görmek mümkündür: "böyle içecek olmaz, resmen dalga geçiyorlar. bardağı yarısında bıraktım, berbattı. tanım: kola varken içenlerin gerizekalı olduğu içecek." maalesef ekşi sözlük ve türevi platformlar herkesi uzman olduğuna ikna etti. tüm bu yersiz ve genelde sonu "beni göt etti :(" saçmalığıyla biten yorum silsileleri de bu virüsün sonucu.

    neyse, konu hamzaydı. çok klas adam. şenol güneş gibi. yıllardır şenol güneşin bu takıma gelmesini istiyordum. hamza onun tecrübesiz hali. zamanla olacak. tabii yamyamlar başını yemezse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın