resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1137
    g.birliği maçında* olduğu gibi yine bursaspor maçında da* alınamayan galibiyetin sebebi kendisinin yanlış tercihleriydi. sabri sakatlandıktan sonra sinan gümüş değişikliğiyle birlikte tam 4* kişinin mevkisi değişmiş oldu. takım kimyası tam olarak oturmamış g.saray'da bu kadar mevki değişikliği açık bir şekilde takımı olumsuz etkiledi. (hata 1) olumsuz etkilerinin yanında dribbling yeteneği olmayan koray'ın sağ beke geçmesi tam bir taktiksel faciaydı. (hata 2) bunun dışında "rakibin silahlarına önlem almak" amacıyla sol açıkta tercih edilen telles hücuma katkı anlamında hiçbir faydayı sağlayamamış oldu. (hata 3) topu ileri taşıma konusunda sıkıntı yaşayan takım açık bir şekilde bruma'ya ihtiyaç duydu ve bruma değişikliği olması gerekenden daha geç gerçekleşti. (hata 4) emre çolak her ne kadar hücum anlamında gayet güzel bir oyun sergilese de rakibi karşılama konusunda melo'yu fazlasıyla yalnız bıraktı ve orta saha hakimiyeti bursaspor'un eline geçti. hamza hoca durumu oldukça geç fark etti ve yekta hamlesini takım geriye düştükten sonra gerçekleştirdi. (hata 5)

    hiç hata yapılmayacak diye bir şey yok. elbette olacaktır. ama bir maçta hata sayısı bu kadar fazlaysa ve bunların her biri maçın sonucuna direkt etki edecek hatalarsa oturup bir düşünmek lazım.

    yani şimdi hocayı bir nevi eleştirdim. bir çok kişi "arkasında durmayıp her puan kaybından sonra eleştiriyorsunuz" şeklinde söylenecektir. doğruları yapıp puan kaybettikten sonra eleştirmek yerine arkasına durma gerekir, olması gereken de budur zaten ama yanlışlar yapıp böylesine kritik bir maçta oluşan puan kaybından sonra eleştirmenin tam zamanı olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın