resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1135
    maalesef oyuna müdahale konusunda yetersiz kalan teknik direktör. şimdi bazıları elde oyuncu mu var müdahale edilcek diyebilirler. mesela gençlerbirliği ile berabere kaldığımız maçı ele aldığımızda o kadar geç hamle yaptı ki maç sonunda kendisi bile dedi geç kaldığını. bursa maçında ise yine aynı şekilde şapkadan tavşan çıkarmaya çalıştı. sonra toplamak için düzeni herkesi kaydırdı da kaydırdı ama tutmadı.

    rakip takım oyununa göre kendi müdahale üretemiyor. bunun örneğini önce ki maçlardada gördük. rakibe karşı ne savunma sistemi ne de farklı formasyonu var. kendi bildiği gibi oynuyor rakip bangır bangır gelse dahi değişiklik önemsizdir ama oyunculara seslenip yer değiştirme dahi yapmıyor. bunu en net 1 şubat 2015 galatasaray bursa maçında gördük. rakip orta sahamızı eziyordu ancak biz sistemden vazgeçmedik. yapılacak şey aslında basitti rakip ortada oynuyordu ne volkan ne başkasını kullanıyordu. bu analize göre ortayı kalabalıklaştırıp savunmada hücumda kanata inebilirdik. bunuda hakan balta'yı defansa çekip 3-5-2 ye dönerek yapabilirdik. ancak maalesef hamza hoca bunuda göremedi.

    sonuç olarak daha çok çalışması gerekiyor takım hala rezalet oynuyor. sneijder olmasa penaltı belki olmazdı ilk gol yine onun zekası sayesinde geldi. onun dışında ekstra iş hiç yoktu. kendisinin çok çalışması gerekiyor ve artık taraftara neler yapabileceğini göstermesi gerekiyor. taraftar sabreder ama olumlu ilerleme görürse maalesef şu an daha bir ilerleme göremedik net bir şekilde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın