resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 709
    en büyük handikapı fatih terim'e laf atıcam diye kendisini öven değişik insanlardır. oysa şenol güneş, şenol güneş'tir, fatih terim fatih terim. ülke futbolunun yetiştirdiği en büyük teknik adamları. başarı olarak bakarsanız fatih terim, futbolcuları parlatma olarak derseniz de yine fatih terim öndedir. ama işte ikisinin de karakteri ve duruşu farklıdır. ikisi de saygıyı hakediyor. birbiri üzerinden prim yapmayan bu adamları kıyaslayıp birini kötüleyip diğerini övmek yanlıştır.

    kendisi burak yılmaz'ı parlatmıştır ama aynı burak daha önce beşiktaş ve fenerbahçe'de oynamış, potansiyelli bir oyuncuydu zaten. selçuk inan'ın umutsuz vaka olduğunu iddia etmek de yanlıştır bana göre zira aynı selçuk inan trabzon'a gitmeden önce galatasaray'ın kapısından dönmüştür. manisa'da parlamış, kendini göstermiş bir oyuncudur.

    bu kıyasa karşılık fatih terim'in son döneminde emre çolak, hakan balta, semih kaya, engin baytar, selçuk inan(kariyerinin en iyi sezonu), melo(kariyerinin en iyi sezonu), muslera, necati, elmander gibi örnekler vermicem. he fatih terim ego öğretiyor bunlara. bir hoca düşünün çok az masraf ile takımın ilk 11 oyuncularının tamamını değiştirip açık ara şampiyon olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın