resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1130
    kendisinin 1 şubat 2015 galatasaray bursaspor maçında hata yapmadığını söylemek galatasarayı inkar etmektir. galatasaray kendi evinde hele ki ligte kritik bir maça çıkıyorsa dengeyi, savunmayı düşünemez. maça ileride basarak tempoyla başlar.

    fatih terim mancini arası geçen 2011-2014 yılları içerisinde bunun pek çok örneğini gördük. arena'da galatasaray rakibine göre plan yapamaz. bu yüzden telles'le hakan balta'nın volkan şen'i durdurmak için oynatılması kabul edilemez. biz bruma sneijder çolak çıkmalıydık.

    ayrıca bazı hamleler oyuncuya mesaj verir. sen telles'le balta'yla iki bek çıkarsan oyuncu korkar. ki bugün rakip 10 kişi kalmasına rağmen hala önde pres yapmaktan çekinen bir galatasaray vardı.

    ben galatasaray teknik direktöründe iki özellik ararım biri cesaret biri zeka. cesaret konusunda üzgünüm ama tamamen sınıfta kaldı hocamız.

    zeka konusunda ise; telles'le balta'yı kanada koyarak bir sorunu çözdük ve kanatları tıkadık. yani plan işledi ve zekice hamleydi. bu sefer de tandem ve göbek çöktü. bu planın zaafı da buydu zaten. eğer galatasaray ilk amacı savunmak olan bir planla sahaya çıkarsa beraberlik onun için iyi sonuç olur.

    eğer hamza hoca bir proje için geldiyse tamam. gelecek vaad ediyor. hatalarından ders çıkarabilecek bir potansiyeli var. ama günü kurtarmak amacıyla bu sene şampiyonluk için getirildiyse çoktan sınıfta kaldı. lige verilen arada katılınan rezalet turnuvada verilen sakatlıklar, burak yılmaz skandalı, bugün çıkardığı kadroda yaptığı büyük hata...

    bana sorarsanız artık sabır zamanı. hocaya sabretmeliyiz; ama o da burda kalmak için cesur olmak zorunda olduğunu öğrenmeli. hoca galatasaray volkan'ı durdurmak için iki bekle başlamaz. galatasaray öyle bir baskıyla başlar ki volkan top göremez...
App Store'dan indirin Google Play'den alın