resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1129
    lan takimin sikilmedik bi kulak arkasini birakan prandelliye methiyeler duzulup sabirlar dilenildigi su mecrada hamza bizi sampiyonluktan etti, fenerbahce kesin sampiyon, hamza bizi uc puandan etti yazilanlari gordukce delleniyorum. ulan o hamza olmasa sen simdi fenerbahcenin sekiz puan gerisinde sezonu ucuncu bitirebilmenin hesaplarini yapiyor olacaktin. resmen boyle gundelik yorumcu, boyle tatminsiz, boyle kin dolu yazarlari gordukce tiksiniyorum bu sozlukten.

    ben bi gun sirf bu yuzden burayi birakicam. kimsenin sikinde olmayacak ama sirf bu yuzden once burdan sonra da galatasarayliliktan soguycam. yeter amk bu nasil bir gozu donmusluktur ya. resmen nesemizin umudumuzun zevkimizin icine siciyorsunuz. once bi soluklanin arkadas. iki satir bisey karalayalim okuyalim diye geliyoruz insanlarin kinini gorup midemiz bulanarak kaciyoruz.

    hic mi kotu mac cikarmadi bu takim hayatinda? bu yil elli bes kere 4 0 yenilmedi mi? geldigin yerleri unutma yegenim. bu sezon adam gibi sene sonunu getirebilsek bile yetecek diyecegimiz kadar buyuk bi enkaz son sekiz mactir mac kaybetmiyor. 6 galibiyet 2 beraberlik almis. ama goren sanki dunyanin en mukemmel takimiydik da son uc haftada sicip batirip kume dusurduk sanacak.

    ne oldu bu sabretmemiz gerekli diyen arkadaslar neden hamza hoca ilk tokezlediginde hemen asmaya geliyor? hayir sucu italya milli takimini grup sonuncusu yapmis olmamasi mi hocanin? buysa bilelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın