resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1127
    1 şubat 2015 galatasaray bursaspor maçında çok büyük bir hata yaptığını düşünmüyorum. çıkardığı on bir de mantıklıydı. international royal cup ve tabi biraz da selçuk inan'ın cezalı olması yüzünden kendisine kızamam. hataları var tabi ki ama her puan kaybında da öyle yerden yere vurmak olmaz.

    adam bakmış bursa'nın sağ taraf şener ve volkan ile canavar gibi, dengeli olsun diye hakan ile telles'i önlü arkalı koymuş çünkü bruma veya sinan gümüş defansif yönü iyi oyuncular değiller. ha tuttu mu? pek denemez, ama en azından kendi içinde mantığı olan bir şey bu, tamam bir daha yapmaz ama "aptalca" da değildi bence. sonra gördü bunu zaten klasik savunmaya geri döndü, baktı ki bursa da açık veriyor, bruma'yı ve sabri'nin sakatlanmasından istifade edip sinan gümüş'ü oyuna sürdü falan... bir şeyler deniyor yani adam tabi ki doğru da yapıyor yanlış da yapıyor ama prandelli dönemindeki gibi "anlamsız" bulmuyorum en azından bir şeyleri mantıklı temellere oturtmaya gayret ediyor.

    barcelona değiliz anasını satayım sürekli kadro değişip duruyor, bir sürü de sakat verdik amk turnuvası yüzünden, adam da antrenmanda bir yere kadar deneyebilir takımı yani böyle böyle bir şeyleri oturtmaya çalışıyor. e chedjou kupadan yeni dönmüş ve haliyle yorgun, melo daha düne kadar oynamayacak diyorlardı son anda oynadı falan, hamit de her zamanki gibi sakatmış, sanki her şey dört dörtlük de bir hamza hoca sorunlu...

    çok kızdım kendisine, hala da o ön yargıyı tam attım diyemem ama mantıklı eleştiri var mantıksız eleştiri var arkadaş. hakemlerin itekleye itekleye fbjk oluşumunu potada tuttuğu şu şaibeli ligde bir şekilde mantıklı hareket etmeye çalıştığı her koşulda desteklerim hamza hocayı.

    ayrıca bursa şu an ligin en bomba takımlarından biri. fenerbahçe ve beşiktaş da sözüm ona öyleydi ama koyduk geçtik ikisine de, neden? çünkü aslında öyle değiller ama bursa şu aralar gerçekten bomba bir takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın