resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1106
    desteğimizin sürdüğü hoca. ama;

    bugün yine de söylemek lazım saçma ötesi bir kadroyla maça başladı, ve maç sürerken hiçbir zaafımıza önlem alamadığı gibi üstüne bir de yaptığı değişikliklerle tüm takımı çorbaya çevirdi.

    telles ve olcan ile kanat yapmış ve zaten birşey yapamadılar. umut burak'sız, burak umut'suz bir hiç. ikisi ancak beraber 1 forvet ediyorlar.

    koray'dan da semih'ten de birşey olmayacağı belli zaten o konuda yapacak birşeyi yok maalesef. bu defans hattıyla şampiyon olmak imkansız. arkaya atılan her topta kaleciyle karşı karşıya kaldılar. iddia ediyorum ki bursa'nın yaptıgını kim yapsa pozisyona girer bu defansa karşı. orta sahada melo resmen tek başına kaldı , bursayı defans hattımızla karşılamak zorunda kaldık her pozisyonda.

    şu maça sinan-bruma ikilisiyle başlayabilirdi , olcan'a 55 dakika sabrettik anlamsız yere. ayrıca sabri'nin yoklugunda sinan çok yalnız kaldı kanatta.

    yekta gibi devre arası satmaya çalıştıgımız satamadıgımız (kendisi gitmemiş zaten enayi mi gitsin) bitik bir adamdan hala ne bekliyor anlamak mümkün değil.

    aynı dizilişle ısrar etmek yerine ileride sinan-umut , kenarlarda yasin ve bruma 'yı oynatarak 4-4-2 ye donebilirdi belki , maç içerisinde diziliş değiştirmedi.

    ben şenol güneş'e acıdım. bu kadar yeteneksizin kaçırdıgı onca gol ve bir de volkan şen 'in yaptıgı aptalca hareket yüzünden yine kazanamadı. maçı çok fazla hak etmişti oysa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın