resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1100
    sorun puan kaybetmek de degil. 1 şubat 2015 galatasaray bursaspor maçında bursaspor karsisinda cok sonuk, korkak, etkisiz ve hucum yapmaktan aciz bir takim sahaya surmustur.

    antrenmanlarla ilgili bir sikinti oldugu alenen belli zira rakip on kisi kalana kadar seksen dakika boyunca fizik olarak ezildik. bunun yaninda bir bursaspor'a bakin, bir de bizim takima. adamlar sahayi karis karis parselliyorlar, bizdeyse kimin nerede duracagi tamamen rastlantisal.

    bundan ote hocanin sahaya surdugu oyuncularda da sikinti var.

    takim yatay olarak da dikey olarak da hataliydi. oncelikle yatay olarak bakinca tek forvet umut sahaya cikmis. eyvallah kadroda baska alternatifin yok ama umut zaten toplu oyunda duvar olmak disinda oyuna katkisi bulunan bir futbolcu degil. hal boyleyken arkasinda oynayacak hucuma yonelik oyuncularin mutlaka pas yapabilecek ve adam gecebilecek meziyetlere sahip olmasi gerek. bizim kanatlarimizda kimler vardi? telles ve olcan.

    dikey olarak bakinca da sol kanatta arka arkaya hakan balta ve telles'in, sag kanattaysa sabri ve olcan'in oynadigini goruyoruz. bu futbolcular birbirlerini tamamlayan futbolcular degil. soldaki hakan telles ikilisi de, sagdaki sabri olcan ikilisi de teknik kapasiteleri kisitli oyuncular. burada hamza hocanin once defans sonra hucum seklinde dusundugu belli ancak buna ragmen bir suru pozisyon verdik.

    hocanin yapmasi gereken kanatlarda bruma ve sinan veya yasin'den birinden olusan kanatlarla sahaya cikmakti.

    su noktada artik fizik yukleme vs yapilamayacagi asikar. her maca final gozuyle bakip fatih terim tarzi motivasyonla ve kaos futboluyla belki bu sezon ilk ikiyi zorlariz ama ciddi manada onumuzdeki sezon icin bir kadro yapilandirilmasi yapilmasi gerekiyor. bu yapilandirmayi da mumkun oldugunca yerli futbolculardan uzak durarak yapmak dogru olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın