resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6586
    yine "karaktersizcilerin" ve "bilerek oynamadı, maç sattıcıların" hayal ürünü argümanlarla geldiği oyuncu.

    fb maçında formayı çıkarttığı gibi gönderilmeliymiş, uefa finalinde kırmızı kart gören hagi'yi de mi gönderecektik veya 2005 yılı gençlerbirliği maçında değiştirileceğini görünce kaptanlık bandını yere atıp soyunma odasına giden hakan şükür'ü?

    bu boş argümanlar dışında elinizde bir şiey kalmadı. selçuk sakin sessiz adam diye etkisiz, karaktersiz, sinsi olmuyor canım. o sizin kendi kuruntunuz. kaptanlık mevzusuna da değinilmiş, yahu sabri yıllardır aralıklarla o bandı takıyor. sabri lan sabri anasını satayım. sabri de sıkıntı yok da selçuk mu dokundu size.

    kaldı ki galatasaray'a verdikleri katkıyı düşününce selçuk>>>sabri'dir. bunu da ekleyeyim. hangisi ne kadar para almayı hak ediyor siz hesap edin.

    selçuk düşmanlarının kendisi yerine kimi görmek istediklerini belirtmelerini de rica ederim, en basitinden işte emre b., alper potuk veya bjk, diğer takımlardaki orta sahaları düşünün. selçuk bu adamların hepsinden gol/asist sayısında da fersah fersah öndedir. frikikleri de cabası.

    neyse seneye de zaten yabancı sınırı kalkar, selçuk yerine bol bol yabancı getiririz artık, yaşları da geldi zaten direk xavi veya pirlo'yu getiririz. ohh sülalemiz rahat.
App Store'dan indirin Google Play'den alın