resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6578
    küçüklüğümdem beri en sevdiği oyun olan karalamacayı kendisi üzerinde uygulamaya doyamadığım doğuştan kaptan ruhlu yetenek ve profesyonellik abidesi. küfürsüz, ünlemsiz, satır atlamacasız*, istifhamsız bir şekilde selçuk'un neden takımda oynamaması gerektiğini, selçuk'un karakter sorunları bağlamında on beşinci defa açıklayalım:

    sav) türk olmuş, yabancı olmuş, hollandalı olmuş, afedersin ermeni olmuş hiçbir futbolcunun galatasaray formasını çıkarıp antrenötüne atma hakkı yoktur.
    1) selçuk inan galatasaray formasını çıkarıp antrenörüne attı.
    1.1) selçuk inan antrenöründen ve galatasaray camiasından özür diler, önemli bir futbolcu olduğu da göz önüne alınarak antrenörü özrü kabul ederse takımda kalır.
    1.2) selçuk inan özür dilemez. taraftar da bizi hep suçluyor ya diyerek forma atma suçunun vebalini taraftara yıkmaya çalışır. selçuk takımdan gönderilir.

    sav) galatasaray'da her futbolcu teknik direktörünün söylediklerini yetenekleri ölçüsünde uygulamak zorundadır. direktiflerin dışında kalan bölümde ise takımı adına uğraşır.
    2) selçuk inan beğenmediği teknik direktör döneminde yanından geçen toplara müdahale etmedi.
    2.1) yanından geçen toplara müdahale etmemek teknik direktör direktifidir. teknik direktör tımarhaneye kapatılır ve selçuk elbette takımda kalır.
    2.2) teknik direktör değişir. selçuk hala yanından geçen toplara müdahale etmek yerine hocasıyla falan tartışıyordur. selçuk inan yetenek ve göz problemleri nedeniyle takımdan gönderilir.
    2.3) teknik direktör değişir. selçuk canla başla oynamaya başlar. önceki teknik direktörün topa müdahale etmeme noktasında olumsuz bir direktifi olmadığı göz önünde bulunarak takımdan gönderilir.

    *selçuk karakterinde bir oyuncunun takımımda oynamasından rahatsızım. kendisinin sinsi olduğunu düşünüyorum. kek kalıbına girme absürtlüğü sadece gereksiz bir reklam hareketiydi, karakter göstergesi değildi.
    *selçuk'un karakter sorunları dışında oyun olarak iki buçuk senedir yekta'dan iyi olmadığını, basın ile kurduğu ilişkiler sayesinde hala iyi oyuncu imajında kalabildiğini düşünüyorum.
    *selçuk'un kaptanlığa kesinlikle uygun olmadığını düşünüyorum. (bkz: seviyeli insanlarız) https://mtc.cdn.vine.co/...wKQwEdSFa7cF8.2IJtKl
    *selçuk'un iyi oynasa bile -ki oynamıyor- gönderilmesi gerektiğini, güzel oyunun karakter sorunlarından, galatasaray değerlerinden önemli olmadığını düşünüyorum.

    selçuk inan karalamaca: http://imgur.com/MUPN693
App Store'dan indirin Google Play'den alın