resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6577
    işte bunlar hep nefret.

    bak birader. senin dediğin gibi olsun, geldiğinde büyük harflerle "galatasaray"la, büyük harflerle "turkcell süppppper lig"de, büyük harflerle "anadolu takımlarına" karşı deplasman galibiyeti alamamış mancini'yi sevmediği için oynamadı selçuk.

    ya da iki senedir şampiyonlar ligi'nde grubundan çıkmayı başaran, bunun birinde çeyrek final başarısı görüp real'a korkulu rüyalar gördüren takımla, büyük harflerle "sikimsonik ikinci lig takımı futbolcularının", büyük harflerle "dört, dört" diye, büyük harflere "taşşak" geçmesine sebep olan o pek muhterem prandelli'yi de göndermek için oynamamış olsun selçuk.

    fakat sizler şu güzel ortamı bozmaya devam ettikçe, bu güzel ortamın sürmesini isteyen, sözde ali sami yen felsefesini benimseyen siz arkadaşlarımızın pek de itibar etmediği galatasaray felsefesi olan "kol kırılır yen içinde kalır"ı benimsemiş olan bizler, evet, sadece sizin yüzünüzden mancini'den, prandelli'den, ünal aysal'dan nefret ediyor, kulübün içindeki nefret kutuplaşmasının içinde yer alıyoruz.

    bu cümleyi birkaç kez okuyun, anlayabildiyseniz, sonra galatasaray felsefesi dediğiniz şeyin sadece florya'da yazılı olan sözden ibaret olmadığını bir düşünün.

    öptüm.

    kib.

    byes.
App Store'dan indirin Google Play'den alın