resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 405
    öncelikle (bkz: #1639569);

    darketernalnight kardeşim bahsetmiş gerçi komplo teorisinden ama her adı bizimle anılmaya başladığında aklıma hep bu komplo teorisi geliyor.neden mi?

    bursa'da yaşıyorum ve bildiğiniz üzere serdar aziz yeni evlendi. serdar aziz'in evlendikten sonra yerleştiği yeni evinin iç dizaynını, mutfağını, yatak odasını, mobilyasını komple bizzat ben planladım ve satışını gerçekleştirdim. bu sürede sürekli eşi, kendisi ve yakın çevresiyle irtibat halindeydik. 3 hafta boyunca toplarsak 10-12 saat yüzyüze muhabbet etmişliğimiz, görüşmüşlüğümüz, fikir alışverişi içinde bulunmuşluğumuz var. kendisi aklı başında birisi. saha içi mental eksiklikleri olabilir ama olgun, zeki, çalışkan, güleryüzlü ve esprili bir adam.

    herneyse gelelim futbol muhabbetlerimize. serdar, sürekli fatih terim'in geleceğin milli takım tandemi için semih kaya ve ikisini birlikte düşündüğünü, küçük yaş gruplarında bile milli takımlarda sürekli bu ikilinin birlikte oynatılmaya çalışıldığını ve hatta 2 yıl önce galatasaray'a kendisinin de istemesine rağmen bazı sebeplerden dolayı transfer edilemediğini söylemişti. müşterim olduğu için de soramadım tabi ki fatih terim gitmeseydi gelecek miydin diye ama hep içimde ukte kaldı.

    herneyse hamza hoca'nın fatih terim ile galatasaray'ın başına geçtiği günden bugüne kadar galatasaray hakkında herhangi bir iletişiminin, fikir alışverişinin olduğunu düşünmüyorum. amaaa hamza hoca da milli takımlarda görev aldığı için kendi hayallerinden birisi bu tandem olabilir. kendini aynı zamanda milli takıma karşı da sorumlu hissediyor veya bu ikilinin gerçekten ülke futbolu ve/veya galatasaray için güzel bir rol model olacağını öngörüyor olabilir.

    son olarak kişisel fikrime gelecek olursak, galatasaray'da işi olmaması gereken bir stoperdir. özellikle yeni sezonda yabancı kuralının kalkmasıyla birlikte bizim standartlarımız avrupa futbolunda tecrübeli ve kendini kanıtlamış komutan bir stoper olmalıdır.

    amaaaa her iki taraf için de hayırlı olacaksa serdar bir de istanbul'a gelsin ev alsın ya da kiralasın. bize de ekmek çıkar fena mı olur :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın