resim
Emre Can Coşkun
Takım:Kırşehir FSK
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 132
    25 ocak 2015 galatasaray çaykur rizespor maçına ilk 11 başlayamayan genç oyuncumuz. bazı arkadaşlar kızmışlar, rize maçında bile oynayamıyorsa gönderelim gitsin gibi entryler girmişler. muhakkak ki hamza hoca bunların hepsini düşünmüştür fakat ortada türkiye gerçekleri mevcut. yine aynı yazar arkadaşlar avrupada çoluk çocuk 18-19 yaşında şampiyonlar ligine çıkıyor biz rize maçında oynatmak için düşünüyoruz yazmışlar. doğruda söylüyorlar ama burası türkiye arkadaşım. arda bile atleticoya gittikten sonra 4-4-2 nedir sistem nedir öğrendim diye beyanat verdi. malesef bizim alt yapılarımız belki yetenek olarak geride değil fakat eğitim, mental ve fiziki olarak çok geride. dünya standartlarında 21 yaşında ki oyuncu genç değil, artık a takıma monte olması gereken oyuncudur ama türkiye'de gençtir arkadaş.

    bunu defalarca yazdım, bu adamlara alt yapıda fizik, biyoloji, matematik gibi derslerin temel düzeylerini vermemiz lazım. türkiye'de futbolcu 25-26 yaşında kaşarlaşır. bakın futbolcu olur demiyorum, kaşarlaşır diyorum. kaşarlaştığı zaman futbolcu olduğunu zanneder. zaten gerçekten futbolcu olanlar da bunların arasından sıyrılıp kendi piyasalarını oluştururlar. ondandır bütün türk kulüplerinin gurbetçi oyuncu sevdası.

    emrecan özelinde ise, hamza hoca hafta içindeki diyarbakır maçında son 15 dakika oyuna soktu ve yediğimiz ikinci golde, forvet oyuncusuna nasıl kafa vurdurduğunu senin gibi hamza hocada gördü. rize maçında yapacağı ufak bir hata ile oyuncuyu kaybedebilirsiniz. hamza hoca o riske girmek istemedi. koray günterin iyileşmesini ondan dolayı sevinçle karşılamıştır. semih kaya bile tam kendini taraftara ispatlayamamışken, bu kadar maç oynamış ve en ufak hatasında kendisi hakkında methiyeler! düzülürken, emrecan için en doğru zamanı bekleyerek doğru yapmıştır. bana kalırsa da emre can sert ve iyi oyuncu olacak ama biraz beklememiz lazım. türkiye şartları bunu gerektiriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın