resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1050
    1. yollanması istenen telles, bruma ve emre çolak'dan verim almakta.
    2. hollandalı harika top oynamakta, golünü atıp kendisine koşmakta. (bkz: 25 ocak 2015 galatasaray çaykur rizespor maçı)
    3. takım içinde gruplaşmaları da ortadan kaldırmış durumda.
    4. dna'sı ve kadro yapısı sebebiyle defans yapamayacak takımını önde oynatmakta, 30-40 dakika sürelerle sınırlı da olsa sonuç almakta.
    5. boşa kaçan adam sorunu fatih terim döneminde dahi vardı. hollandalı, telles, bruma ve emre çolak ile sıfır boşa kaçan takımından 4 boşa kaçan adam yarattı.
    6. öğrenmeye açık olması, öz eleştiri yapması, adamlığı ile gerçekten saygıyı hak etmekte.

    şubat ve mart ayları şampiyonluk için çok kritik. bu dönemi kayıpsız geçirirse mayıs ayı bizim olacaktır. taraftar olarak kendisinden isteklerim;
    1. taraftarı maça çağırsın, oyuncular ile taraftar arasında kenetlenmeyi de sağlasın. passo lig alan 140.102 taraftar var ama seyirci sayımız beklenenin çok altında.
    2. orta açan kanatların ortalarının fizik kurallarına aykırı alana değil, doğru yönlere gitmesi için sabırlı çalıştırsın.
    3. bruma ve telles'e şut çalıştırmalı. özellikle bruma kendine güveni gelirse seri goller atabilecek potansiyelde. az gol atması az çalışması ve güven eksikliğinden. kadıköy'de sağlam, kendine güvenli bir bruma ribery etkisi yaratacaktır. egemen veya diğer fener stoperleri için bruma'yı her maç hata yapsa da mutlaka oynatmalı ve kendisine desteğini eksik etmemeli. güvenli bir bruma kadıköy'de mükemmel ötesi işler yapacaktır.
    4. mutlaka duran top çalışılmalı.
    5. elindeki kadro kötü değil tek sorunu gerçek bir golcüsünün olmaması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın