resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 571
    kendisi havuzun bozulmaması gerektiğini ancak bozulursa da en yüksek parayı beşiktaş'ın alacağını söylemiş bjk başkanı. en yüksek parayı beşiktaş'ın alacağını sponsorluklarına bakarak anlayabilirsiniz gibilerinden bişeyler demiş. toplam sponsor sayısı ve sponsorluk gelirlerinde kim ilk sırada onu bir öğren be.

    öncelikle şunu sormak isterim: sen bu dediğine inanıyor musun? yoksa laf olsun torba dolsun da tribünlere şirin gözükeyim diye mi böyle laf ettin.

    bence kesinlikle ikincisi yayın ihalelerinde işlerin sponsorla değil reyting ile döndüğü bilemeyecek kadar cahilsin. dönemin barcelona'sı göğsünde reklam yokken nasıl olur da ispanya'nın en yüksek ikinci televizyon anlaşmasını yapar?

    lig tv'yi ara bir sor. kaç tane beşiktaşlı dekoder sahibi var. toplam dekoderin yüzde kaçı beşiktaşlı yüzde kaçı fenerli yüzde kaçı galatasaraylı? kaç tane kombine satmışsın. kaç tane forma satmışsın? (güya son yılların en güzel forması ve en başarılı takımı varken) bi aç oku araştır bilimsel bir iki kelime et.

    takım biraz düzelince sende mütevazılığı bırakıp yüzemeyeceğin kadar derin sulara açılıyorsun.

    ayrıca ben sana fikret orman falan demiyorum rebacca wood kardeşim.

    (bkz: rebacca wood)
App Store'dan indirin Google Play'den alın