resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1044
    her ne olursa olsun kendisine sonuna kadar destek olacagim hocamiz. terim sonrasi serbest dususe gecen takima cok iyi bir hava getirdigi icin, herseyden ote artik kulubede bizden biri var duygusu geri geldigi icin taraftarin da tahammul sinirlari cok yuksek olacaktir. ancak egri oturup dogru konusmak gerekirse herkes hata yapar ama bu hatalardan kazanimlar elde etme konusunda zayif bir profil cizmeye baslamasi moral bozuyor.

    3 aralik 2014 galatasaray eskisehirspor macinda melo'nun geliyorum diyen kirmizi kartini teshis ettigi halde "oyuncu oynamak istiyorum dedigi icin oyundan cikaramadim ama hata yaptim" demisti. ayni sekilde 26 aralik 2014 genclerbirligi galatasaray macinda ise oyuncu degisikliklerinde gec kaldigini soyleyip yaptigi hatanin puan kaybina yol actigini soylemisti.

    hatalarini gorup soylemesini bir erdem olarak gormekle beraber benzer ama cok daha buyuk hatalari 25 ocak 2015 galatasaray çaykur rizespor maçında tekrarlamasi hatalardan ders cikarilmadigini gosteriyor. ikinci yarida takimin oyundan koptugu anlarda degisiklik yapmamasini kimse anlayamadi. kamp doneminde takimin ritminin dustugunu gorup ilk 11'ine tempo kazandirmak istemis olabilir belki ama lig uzun maraton. kenarda bekleyen oyunculari da isin icine sokmak zorundayiz. sampiyon olabilmek icin ust duzeyde hazir olan en az 16-17 oyuncuya ihtiyacimiz var. bu macta pandev'i degerlendirmeyip sakat oldugu herkes tarafindan bilinen burak'i oyuna alirsan pandev'den bir daha adam akilli katki alamazsin. bu mac oynamayacaksam ne zaman oynarim duygusunu oyunculara vermemek gerekir.

    pandev hazir degil diyenler olabilir, o zaman da madem hazir degil neden ilk 18'e aliyorsun sorusu akla gelir. kullanmayacaksak bari satalim. satamiyorsak ta bari ilk 18'e alip bos yere mac basi vermeyelim. yorulan ve verimi dusen bruma'nin yerine pandevi bir yarim saat koyup forveti ikileyebilrdik. en azindan gormus olurduk. belki takima yeni bir opsiyon kazandirabilrdik. kart sinirindaki selcuk'un yerine hamit'i alip selcuk yokken ortasaha neler yapari da gayet test edebilirdik. yarim yamalak kadroyla istanbul'a gelen rize'ye skor 2-0'a gelmisken bunlari test etmeyip sakat olan burak'i oyuna sokmanin kime ne faydasi olabilirdi ki? zaten ne oynadigini bildigimiz burak oyuna girdiginde skordan baska neyi degistirebilirdi?

    oyuncu degisikliginden ote burak yilmaz konusunda yaptiginin pek izahi yok gibi. burak oynamak istemis olabilir, mac icinde devamli oyuna al mesaji da gondermis olabilir ki bu nokta da bana cok mantikli gelmiyor, hocanin melo orneginde kabul ettigi hatayi tekrarlamamasi gerekirdi. oyuncularla arasinda duvar ormeyisini, onlarla fikir alisverisinde olmasini takdir ediyorum ama isin sonunda kararlari da oyunculara verdirmek bir hocanin takim ustundeki hakimiyetini kaybetmesine yol acar. ustelik turk oyunculardan bahsediyoruz. aman hocam, bu topcular adami vezir de eder rezilde. sen sen ol, kararlari senin verdigin noktasinda kimseyi supheye duserme.

    kazandirdigin pozitif havayi boyle basit hatalarla negatife dondurme hocam. lutfen bunu yapma. bu ulke seni rahat birakmaz haberin olsun. sen yuruyedur ki biz de seni kimseye yedirmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın