resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1041
    edit: bunu basa koyayim ki okumayip hizli gecenler yanlis anlamasin. 25 ocak rize macindan dolayi ustune gidilmemesi gereken teknik direktorumuz.

    hamza hocanin 25 ocak rize macindaki durumu soyle okumak lazim: burak takimin oyun olarak olmasa bile futbolcular uzerinde sahip oldugu karizmasiyla buyuk yildizi. surekli kendini ispat halinde yasayan bir adam ve formunu buldugu donemde yasadigi sakatligin ustune belli ki daha da hirslanmis. macin gidisatina gore girebilir diye konusulmus ve biti kanlanip hocasina haber veriyor; girmek istiyorum hocam!

    hamza hoca burada disiplin saglayip karakter koymaya calisabilirdi. dogru olan da oydu. ancak burak yilmaz gibi adamin suratini asmasini goze alabilecek kadar tecrubeye dahip degil veya bu riski alacak kadar kendine guvenmiyor.

    zaten bundan aylar once hakkinda yazi yazarken sahip oldugu tecrube ve karizma tugay gibi efsane kadronun 100'de biri kadar anca vardir bu nedenle hamza hocayla anlasmaya varmak iyi sonuc getirecekse bile somut sebeplerle aciklanabilecek bir durum degil demistim. allah razi olsun hamza hamzaoglu inanilmaz caliskan cikti. takimin nerede eksigi varsa oraya yuklenmeye calisti hep. cozum uretmek icin sorunu dogru adlandirmak gerkeiyordu ve o bunu yavastan yapmaya basladi.

    o eksik olan tecrube ve karizma eksikliginden mutlaka ki bazi sorunlar yasayacaktik, bazen hatali karar vermek durumunda kalacakti. bazen kendine guvenemeyecekti, bazen riski goze alamayacakti. 25 ocakta yasanan da boyle bir durum. fazla buyutmeye gerek yok. verdigi karar inanilmaz yanlisti ama bunun icin ona fazla yuklenemem. eger illa hata konusulacaksa burak'i kadroya yazmasi hata. cunku kendini boyle bir durumda mutlaka ki bulacakti. burak'i oyuna almasa madem oynayamayacak durumda neden oynatmadi olurdu. burak maci cok iyi bitirse, neden baslatmadi olurdu. macin cevirmek icin alsa ve burak skora katki saglamasa adam sakatliktan cikmamis tam niye oynattin olacakti. vs vs vs. haliyle iki ucu boklu degnek ustune bir parca da kendisi bok surup eldivenle tutmaya calisti. maalesef sonucunda burak belki bir iki hafta fazla uzak kalacak.

    bunu yarara da cevirebilir hamza hoca. pandev'i takima 45 dakika icin monte edip sinan'i da ikinci yarilarda kullanmaya calisarak bir yariyi iyi paslasan bir ofansla, ikinci yariyi hizli bir ofansla oynayabilir. boylelikle kriz anlarinda kullanabilecegi iki yeni silahi daha olur. cunku burak'la hucum seti, pandev ve sinan'la yapilacak olandan cok daha baska. burak'in calismadigi yerlerde cozum olsun diye bu ikisiyle yapilacal hucum setlerle denenebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın