resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 4105
    şu zorlu dönemde form tutması bizim açımızdan sevindirici bir haber.daha önce de kaliteli ama istikrar sorunu olduğunu yazmıştım. bugün oynadığı futbolu zaten bütün sezona yaysaydı fatih terimin üçüncü döneminin ilk sezonundan itibaren vazgeçilmez oyuncumuz olurdu. bu sorununu yenmesi için henüz geç değil. üstelik 2 senedir sneijder gibi bir isimle antreman yapıyor, maça çıkıyor. büyük şans kendisi için.

    önceki entrylerde topa ilk dokunuşunun ya da top kontrolünün çok iyi olduğundan bahsedilmiş. emre zaten tekniği iyi bir oyuncu. çalım atar, top sürer, top saklar vs. belki şutu biraz zayıf ama onun da üstüne giderse geliştirmemesi için bir neden yok. zira tarihini hatırlamadığım bir ibb maçını onun şutları sayesinde kazanmıştık. emre'nin sorunu bence top kendisindeyken ne yapacağına hemen karar verememesi. topu ayağına aldığında bazen çok fazla düşünüyor ve top kaybına neden oluyor oysa basit oynasa top kaybı yapmadan maçı tamamlayacak seviyede pas yeteneği var. bu karar verme konusunda da sneijder'den çok fazla şey öğrenebilir. sneijder'de karar verme mekanizması öyle üst seviyede ki daha top kendisine gelmeden pası atacağı yeri ve attıktan sonra yapacağı koşuya karar vermiş oluyor. bu sayede zaman zaman, bugün olduğu gibi, müthiş asistler yapmayı başarıyor.

    emre'ye geri dönecek olursak bugün kendisi hakkında en beğendiğim şey telles'le olan uyumuydu. hücumda çoğu yerde telles'i oyuna soktu, savunmada da yardımına koşarak sneijder'in yükünü hafifletti. böyle oynamaya devam ederse sezon sonuna kadar sol kanat telles-emre ile devam ederiz.buradaki tek sorun sneijder de sol tarafa yakın oynamayı sevdiği için takım olarak resmen sola çekiyoruz.

    haftaya bursa maçında emre yine solda mı oynar yoksa selçuk olmadığı için ortaya mı çekilir bilemiyorum. nerede oynarsa oynasın inşallah bu performansını devam ettirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın