resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1039
    ben ders almam ders veririm diyen bir adamın yanından geliyor. en büyük korkum buydu ona benzemesi... allah'a şükür bu konuda beni defalarca yanılttı (basarisi yok diyenler için fatih terim basarisi yokken bir yugoslavdan bu lafları duymayı haketmedim demiş adamdır) terim olsa bugün özür edilemez kendini erman toroğlu gibi adamların ağzına malzeme yapmazdı. en iyisini o bilir çünkü hata yapmaz bu yüzden özür dilemez. halbuki bu büyük bir erdemdir.

    ayriyetten hepimizin atladığı bir konu var nasıl kimse yazmamış anlamadım ama beyler hatirlatayim ;

    bu adamin sözleşmesi 6 ay!

    sözleşmeyi duyduğumda doğal olaraktan tecrübeli isimlerle yola devam edeceğini hata yapma şansının olmadığını düşünüyordum. ve gerçekten öyle hata şansı çok az.
    bunlara rağmen risk aldı gelir gelmez ümidi kestigimiz emre çolak, alex telles, brumayi oynattı. beyler 6 aylik sözleşmesi olan bir adamdan genç kazanmasını beklemek fazla lüks. ama buna rağmen yukarda saydığım oyuncuları kazandırdı takıma tekrardan.

    ve 25 ocak 2015 galatasaray çaykur rizespor maçında koray günter'i oynattı. koray'da tas gibi oynadı. ve siz bu herifi birde sinan gümüş'ü oynatmamasindan dolayı elestiriyorsunuz. el insaf beyler.

    el insaf!
App Store'dan indirin Google Play'den alın