resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1027
    içimizden biridir, severiz, sayarız.adam gibi de adamdır.

    gönül ister ki yıllarca başarılardan başarılara koşsun, lakin yolda görsem iki kelam etmeden de geçip gidemem yanından.

    hocam allah aşkına bana şu soruları bir açıkla.

    1)benim amacım 4. yıldız diyorsun. tamam eyvallah. ama 4. yıldıza giderken takımın en kilit oyuncusu burak yılmaz'ı sırf oyuncunun hırsından, sırf kendisi istedi diye 2-0'lık maçta dakika 75-80 iken nasıl oyuna alıp sezonun geri kalanını riske ediyorsun? senin başında hala yabancı sınırı gibi bir bela var,pandev'i kullanman zor, kullansan da verim alman zor.umut desen bugün ki performansı ortada.şimdi burak'ın sakatlığı nüksedip 1-2 ay daha takımdan eksik kalsa bu değişikliği nasıl açıklayacaksın hocam?

    2)sinan gümüş kiralık gitmeli dedin, adamın tüm dikkatleri üzerine çektiği a2 takımdan kesip ilk 18'e alıyorsun.tam "maç 2-0,burak sakatlıktan yeni çıkmış riske edilmez, sinan'ı izleriz bari" diyip heyacanlanıyoruz, çocuğun oyuna girerken heyecanını sen görüyorsun ama yine de sinan yerine sakatlıktan çıkmış burak'ı alıp tekrar sakatlanmasına yol açıyorsun.

    3)haftaya bursa ile kritik maçın var, maç 2-0 dakika olmuş 70-80. selçuk sınırda ise ne sebep umut'u çıkarıp burak'ı alırsın? üstelik burak da ceza sınırında. selçuk da cezalı duruma düştü. burak da oynayamazsa bursa maçında nasıl olacak bu işler hocam, açıkla allah aşkına.

    4)sonuncu ve belki de en enteresanı, kadrolar açıklanıyor senin yedeklerinde 1 tane stoper yok? farzedelim dakika 3-5, rakip teke tek yakaladı, hakan da bastı tekmeyi aldı kırmızı kartı. kim oynayacak hocam defansta, cl'de, türkiye kupasında stoper oynayıp da takımı 1 kişi eksik oynatan melo mu? tarık mı ? a2 takımdan yedeğe koyacak 1 tane stoper yok muydu hocam?
App Store'dan indirin Google Play'den alın