• 1644
    internet sitesi rezalet ötesi olan mağazamız. alışveriş yapmaya kalkarsanız daha ilk dakikasından mağdur oluyorsunuz. yaşadığım sıkıntıları tek tek yazıyorum. alışveriş yapmayı düşünenler kesinlikle okusunlar.

    http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=24865

    şu ürünü almak istedim. alım seçeneklerinde kırmızı ve siyah-parçalı olmak üzere 2 seçenek olduğunu fark ettim. fakat sitede tek bir fotoğraf var.

    http://www.samuraysport.com/...6578540-1440x900.png

    meğer ürünün böyle bir çeşidi daha varmış. sitede bu fotoğraf yok. neyse ki bunu fark edip yanlış bir seçeneği işaretlemedim. karşılaştığım ilk rezillik bu.

    daha sonra almak istediğim ürünleri sepete ekledim ve kredi kartı bilgilerimi girip siparişi onayladım. site beni kredi kartımın banka sitesine yönlendirmeye çalıştı ve sayfa açılamadı.

    siparişlerim bölümüne girdim ve siparişin gözüktüğünü fakat altında ''ödeme yapılamadı'' yazdığını fark ettim.

    işlemi 4 kez daha tekrarladım ve sonuç hep aynı. bunları buraya yazmak için geldiğimde de benzer problemi yaşayan bir yazar arkadaşımızın kredi kartından para çekildiğini okudum.

    şimdi gece gece bankayı arayıp işlem yapılıp yapılmadığını öğrenmeye çalışıcam. eğer yapıldıysa store ile iletişime geçip durumu bildiricem. ölme eşeğim ölme.

    üstelik siparişlerin 15 gün gibi uzun bir süre içinde kargoya verilecek olması da çok kötü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın