• 22301
    “türkiye ligi’nde gerçekten çok iyi oynuyoruz. bu avantajımızı kaybetmememiz lazım. bundan sonra da maç kaybetmeyerek f.bahçe’ye karşı galibiyet üstünlüğümüzü korumamız gerekiyor.

    geçtiğimiz yıl avrupa’da zafer yaşadık fakat bu yıl bir türlü istediğimiz düzeye gelemedik. euroleague’de 4 tane önemli karşılaşma oynayacağız. bunların içinden en az 2’sini kazanmamız gerekiyor. takım olarak bunu gerçekten çok istiyoruz ve buna inanıyoruz. bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum.

    euroleague, türkiye ligi’nden çok daha sert ve zorlu geçiyor. çünkü avrupa ve abd’nin en iyi oyuncularına karşı mücadele veriyorsunuz. çok da fazla seyahat ediyorsunuz. bir de türkiye ligi’ne göre daha sert geçmesi bizi zorluyor. eğer şans yanımızda olursa gruptan çıkabileceğimize inanıyorum. 4 tane önemli maçımız var. bunlardan ikisini kazanmak bize yetecek. ama yine de bizi zorlu müsabakaların beklediği de başka bir gerçek.

    galatasaray kulübü’nün tarihini çok iyi biliyorum. ve burada başarının ne kadar önemli olduğunun da farkındayım. zaten point guard oyuncusunun üzerinde her zaman baskı vardır ancak g.saray gibi büyük bir camiada yer almak da ekstra bir baskı yaratıyor”

    “f.bahçe maçlarında en iyimizi yapıyoruz. taraftarımızın gelip keyif alması için en iyi şekilde mücadele ediyoruz ama o maçın haricinde gelmiyorlar. gelip bize daha çok destek olmalarını istiyoruz.”

    nuria martinez
App Store'dan indirin Google Play'den alın