• 22291
    beşiktaş adını duyunca menajerime hemen bu teklifin üzerine gitmesini söyledim. benim için büyük bir kulüp ve ciddi bir fırsattı.

    u21 avrupa şampiyonası elemelerinde türkiye’ye gelmiştim. son dakika golüyle türkiye karşısında beraberliği almıştık. kerim frei’nin harika bir golü vardı o maçta.

    atiba’yı helsinborg’ta oynadığı için tanıyorum. onun dışında herkesi tanıdığı demba ba, sosa, gökhan töre ve kerim frie’yı biliyorum.

    sert bir oyuncuyum ama bu kirli oynamak anlamına gelmez. ben topa müdahale ederim. rakiplerime saygı duyarım. sahada bu saygıyı gösterdikten sonra gerisi önemli değil. savunma oyuncuları gerektiği kadar sert oynamalı.

    topla oynarken sakin olmaya çalışıyorum. hava toplarında da iyi olmaya çalışıyorum. ama bu konuda çok konuşmak istemem. bu sefer dünyanın en iyi oyuncusu benmişim gibi anlatmış olurum.

    kariyerimin başında forvettim. sırbistan u17 milli takımı’nda forvet olarak görev aldım. ama isveç’teki hocam önüme bir tercih koydu. bana, ‘isveç ligi’nde goller atan bir forvet mi yoksa dünya çapında bir oyuncu mu olmak istersin?’ dedi. bunu istersem stoper olacağımı söyledi. bende bu tercihi yaptım. beş senedir stoper oynuyorum.

    eski bir forvet olduğum için bazen sahada çok hızlı düşünüyorum çünkü kendimi forvet oyuncusunun yerine koyarak ben olsam ne yapardım diyorum.

    bilic ile eski yugoslavya dışında bir bağlantımız yok. transfer öncesi aracılar aracılığıyla fikir tartışmamız oldu.

    beşiktaş’a gelir gelmez şampiyonluk duygusunu hissediyorsunuz. bu takımda pek çok şampiyonlar var. şampiyonluğu kazanmak için çok sıkı çalışmak gerektiğinin herkes farkında.

    ilk geldiğimde çekingen biri olmadığım için herkesle çok rahat bir ilişki kurdum. herkes de bana aynı şekilde çok iyi davrandı. kendimi buranın bir parçası olarak hissetmeye başladım.

    alexander milosevic
App Store'dan indirin Google Play'den alın