• 2364
    hiç anlamam hala haklılar gibi laflar edenleri görüyorum. 2005 yılında futbol takımını hatırlayın. tamam kabul ediyorum bu adamlar ekmek parası için oynuyor da ulan açıktalar mı ? galatasaray'da kimin parası kalmış ki sizin kalacak. 2 ay geç ödenme durumu varmış. dünya kadar paranız var az cepten yiyin alacaksınız illa ki paranızı arkadaş. sürekli ismimizin böyle anılmasından daha iyidir. resmen karı koca kavgasını komşulara, nazar edenlere duyurulması gibi bir şey bu.

    dipnot: kesinlikle yöneticileri falan savunmuyorum eğer adam gibi ödeme planları falan yapılmadılarsa topunun ak. ama galatasaray ruhunda hiç bir zaman para almıyor diye formayı bırakma tarzında itici hareketler olmamıştır olmamalı da. memur olursun anlarım evde çocuklar aç, açıkta bekler faturalar birikmiş derim tamam haklı adamlar emek veriyorlar. milyon dolarlarla oynuyorsunuz 2 ay geç olsun güç olmasın. bu kadar insanın sevgisi bile bazen paradan değerli olmalı sürekli üzülmekten usandım ak.

    sondipnot: belli ki gelir gider tutarsızlığı var. yöneticiler bas bas bağırıyor sürekli. oturacaksın arroyo'sunu, sinan'ını çekeceksin yanına. bak kardeşim şu kadar paramız var idare edeceğiz bir şekilde kimsenin parası kalmaz rahat olun sene sonunda en kötü alırsınız. ay ay ufak tefek bölelim. herkes nasiplensin. şunu kabul etmezlerse bb diyeceksin. bu kadar basit ak.

    sonsondipnot: madem el üstünde tutulacaklar gideceklerdi. verilmiş sözler var ve bir şeyler yerine getirilmiyor herkes farkında da bunun zaten ama habire ntvsporda '''paralarını alamadıkları için çıkmadılar''' yazısını görmek yeter lan yeter ? biraz aile içinde kalsın diyorum. derdini git yönetimle paylaş tepkini farklı yollardan koy. taraftarın günahı ne ? en kötü sene sonunda paranı alamadığın için yollarını ayırırsın. sonra aç davanı çatır çutur al. yapmadılar sanki. bu tür hareketler antipatik geliyor bana. basket takımı şuan üzerimizde mükemmel bir his bıraktı ve bu tür şeyleri duyunca sevgimin azaldığını farkediyorum. sözlüklerde yine galatasaray'a yardım kampanyaları başlıkları açılmaya başladı farkında mısınız ? sikeyim basketini de şeyini de galatasarayın adını kimse kirletemez isterlerse şampiyonlar ligini getirsin. buna yöneticilerde dahil.

    his takımı muhabbeti boşuna mıydı ? galatasaray'da bir oyuncu oynuyorsa önce renkleri, armayı sevmeli bir taraftar gibi düşünmeli. ha biz güzel tepki koyuyoruz da ulan takımı rezil ediyoruz habire demeli.. en büyük ayıp yöneticilerin onların ben ta ak. dünya kadar zengin olanlar var verin parasını günü gününe ama bunu yapacak adam yok malesef.

    sonsonsondipnot: hala futbolda blabla alacaksan baskete vereceksin diyen insanları görüyorum. biz neden fairplay cezası yedik bir araştırın isterim. futboldan para aktarmayı unutun artık. basketbol şubesine böyle ülker gibi yağlı bir sponsor bulmadıkça ve kadroda küçülmeye gitmedikçe (bkz: beşiktaş basketbol takımı) bu paralar ödenmemeye devam edecek. büyük bir yönetimsel yanlış var ortada hala anlamayan arkadaşlar var. gelir gider uymuyor diyoruz ee küçülmeye de gitmiyorlar o zaman noluyor ? ya ünal aysal gibi adamlar çıkıyor klübe para veriyor ya da satıyor ya da bankalar faizle gömüyor olay bu.

    saygılar sevgiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın