resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 364
    1- acilen stopere ihtiyacımız var. elde ancak maça çıkaracak kadar stoperimiz var. abdurrahim albayrak'ın son açıklamalarından sonra gökhan zan'dan da artık yararlanamayacağımızı anladığımıza göre önümüzdeki 4-5 hafta kart cezası veya sakatlık durumunda sahaya stopersiz çıkma riskiyle karşı karşıyayız.

    2- yeni yabancı sınırlaması 2015-16 sezonundan itibaren uygulanacağı için yabancı kontenjanımız dolu. kimi başlıklarda ismi öne sürülen oyuncuları gördükten sonra bazı yazarların 11+0+3'ün 2014-15'in ikinci yarısından itibaren uygulanacağını sandığını düşünüyorum.

    3- yerli stoper seçenekleri oldukça az. en büyük alternatif olan uğur demirok daha yeni transfer oldu. mustafa yumlu, giray kaçar gibi futbolcular dışında aklıma gelen transfer edebileceğimiz birisi yok.

    4- bursaspor, ozan tufan transferinden yeni yabancı sınırlaması dolayısıyla beklediği bonservis bedelini elde edemeyeceğini anlamış durumda ve bununla ilgili olarak yöneticilerinin sitemlerine de medyada denk geliyoruz. bu konuda yaşadıkları hayal kırıklığını serdar aziz transferiyle en aza indirmeyi istemeleri muhtemel.

    tüm bu sebeplerden dolayı 11+0+3 öncesi anadolu kulüplerinin son transfer vurgunu olacağını düşündüğüm futbolcu.

    edit: ama bana kalırsa gökhan zan'dan yararlanmaya çalışmak daha mantıklı. emre can, hakan, gökhan üçlüsüyle şu dönemi atlatmak olanaksız gelmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın