resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 1360
    (bkz: gökhan zan/#1634773)
    surada kisaca yazdim ama buraya da nacizane bir iki sey eklemek istedim.

    albayrak'in yaptigi hatanin gokhan zan'in ne futbolculuguyla ilgisi var, ne sakatligiyla ne de -eger yaptiysa- yattigim yerden kazaniyorum demesiyle.

    galatasaray'in bilinen en onemli degerlerinden biri: kol kirilir yen icinde kalir. cunku kriz cikartip bundan beslenmek galatasaray felsefesinde yoktur. size kisa bir hikaye.

    okan koc genclerbirliginde yildizken canakkale anadolu lisesinden bir kizla cikiyordu. adam her mac sonu canakkaleye gidiyordu. transfer dedikodularinin en cok oldugu zamanlar. adini unuttugum bilardosu olan han bar'in sokagindaki cafede bizim cocuklar okan koc'a rastliyor. hepsi de galatasarayli ve okan'a ne yapacagini soruyorlar. okan diyor ki, buyuk ihtimal galatasaray cunku terim istiyor ben de galatasarayliyim. ve diyor ki, gecen gun terim aradi, macimi izlemis bana sunu sunu yaparsan kendini gelistirirsin, sunlarin ustune calis dedi. bir gun sonra fenerbahce yoneticileri aradi ve sunu soyledi; biz sene sonunda seni kesin aliyoruz ama cavcav sorun cikartiyor. sen simdi antreamanda bir kavga cikart, sorunlu futbolcu desinler biz seni daha ucuza kapatalim.

    bu hikayeden alacaginiz ders su, galatasaray yapicidir, diger takimlara benzemez. oyle tv'ye canli yayina baglanip kendi futbolcusunu zan altinda birakan yonetici suyun diger tarafinda olur bizde degil.

    eger gercekten oynmaya niyeti yoksa bir oyuncunun, kapali kapilar arkasinda kesersin biletini, bak isine dersin. sen neden durduk yere kriz yaratiyorsun? eger sen soylemesen biz gokhan zan ne demis bilmeyecegiz ki asil onemlisi galatasaray'da bir sey olsa da yapistirsak diyen medyanin boyle bir olaydan haberi olmayacak. sen niye malzeme veriyorsun bu adamlara? gokhan zan berbat oynuyor olsa bile sen bu adami bir kez olsun sahaya cikardin mi? sen oynattin da adam ben oynamam diyip koseye mi cekildi? gece alemlerine takilip antreman mi kacirdi? neden durduk yere kriz ortami yaratiyorsun?

    ojektiflik mi istiyorsunuz? yarin gokhan zan boyle bir seyi arkadaslarindan birine soylemis olsa bile cikip ben boyle bir sey demedim kardesim, dedigimi soyleyen ispat etsin, edemeyen serefsizdir diye aciklama yapsa, haliyle bunu ispat da edemezsin, albayrak da ne diyecek pardon ben yanlis anladim mi? albayrak'in unal aysal ile ilgili yaptigi hatayi da unuttuk galiba hafizalarimiz yaniltmasin aynen su sacma aciklamayi yapmisti: unal aysal prandelli'ye 4 farkli ulkede 4 farkli kulup calistiracaksin diye soz vermis". bunu yalanlamadi mi herkes?

    bu soyledigini yalanladiklarinda ortaya cikan krizi kim cozecek?

    kimse gokhan zan iyi kotu tartismasina girmesin, bir insan bu kadar sacma sapan bir aciklama yapamaz. azicik zeka istiyorum bu adamdan, allah'im cok mu ya? bir insan konusmadan once hic mi dusunmez? bu soyledigimin sonucu nereye gider acaba diye aklindan gecirmez mi hic?

    bir de musluman adam olacaksiniz, agzinizdan da dusmez. musluman adam yanindaki adamin ayibini orter, kalkip butun dunyaya ifsa etmez. agzinda degil ruhunda muslumanlik olsa, beyni olmasi gerektigi yerde olsa aslinda fena yonetici degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın