• 22192
    "genç kardeşlerimiz gitsin yarım devre oynasın. gelecek sezon bize daha faydalı olurlar. çok kabarık bir listemiz var. çok geniş; hepsini oynatma şansımız olmadığı için üzülüyoruz. bu futbolcu kardeşlerimiz kiralık olarak gitsin ve seneye daha hazır gelsinler. pek çok futbolcuyla yolları ayırıyoruz; ama bazılarını da kiralık olarak vereceğiz. yarım devre de olsa, bir başka kulüpte oynamalarının daha iyi olacağını düşünüyoruz. furkan'ı karabükspor'a kiraladık. asla satmayı düşünmüyoruz. veysel sarı'nın gidip yarım dönem bir başka kulüpte oynamasını istiyoruz. kendisini isteyen bir kaç kulüp var. başarılı olmalarını düşünüyorum. yiğit gökoğlan ve engin baytar'ı satmayı düşünüyoruz. bunların bir başka kulübe gitmelerini istiyoruz. bu güne kadar galatasaray'a yapmış oldukları hizmetler için teşekkür edip, kendileriyle yolları ayırmak istiyoruz"

    "kesinlikle yıldızlarımızı satmak istemiyoruz. biz öncelikle olarak 4. yıldızı takmak, ardından önümüzdeki sezon şampiyonlar ligi'nde mücadele etmek istiyoruz. bu nedenle bu yıldızlarımızdan hiçbirini satmayacağız. taraftarımızın içi rahat olsun. başkanımızın dediği gibi sneijder'e 50 milyon avro veren olursa vereceğiz. yoksa satmayı düşünmüyoruz. yıldızlarımızla devam etmek istiyoruz"

    "transfer yapmak için transfer yapmayacağız. galatasaray'ın bütçesine uygun bir futbolcu bulabilirsek alabiliriz. stoper transfer şart değil. hocamız, bir başka futbolcuyla doldurmayı planlıyor. hakan balta ve genç kardeşlerimiz var. ama kulübümüzün şartları doğrultusunda olursa bir transfer yaparız. büyük paralar verip transfer sapmayacağız. o büyük paraları futbolcularımıza veririz. onları mutlu ederiz. daha başarılı oluruz"

    abdurrahim albayrak
App Store'dan indirin Google Play'den alın