• 6
    ülke de nasıl ki yolsuzluk,ayakkabı kutuları,rüşvetçiler aklandı hatta faiz ile paraları geri ödendi ise, şike davasıda aynen öyle olacak, şike hükümlüleri beraat edecek, özür dilenecek bir nevi ödül verilecek.

    kimse de hiç ama hiç kimse de birşey diyemeyecek, diyemez, darda olan anıt kabir'e gider, atatürkün arkasına sığınır sonra başka mevsim siyasetçilerin peşine gider onlar adına gizliden gizli propoganda yapar, cumhurbaşkanı, muhalefete giderler imza toplarlar, askerlere giderler yardım beklerler.

    bu ülke de adalet yok, vicdan yok, biz umut bekliyoruz ! bu úlke de pislik çok, herkes kendi çıkarı menfaati peşinde, uefa veya fifa hatta cas bunlar kadar kirli ve karanlık, öyle olmasaydı zaten blatter ve platini bunlara cezayı çoktan keserdi, ama işin uçunda paralar olunca herkes 3 maymunu oynar.

    hatta senaryo belli, biz suçlanacağaz ! ünal aysal felan, biz onlara yardım etmedik diye, tüm şikeye bulaşmamış renkler suçlanacak ondan da adım gibi eminim, çünkü ya taraf olursun ya da bertaraf olursun mentalitesine sahip olan hükümet,iktidar,cumhurbaşkanı varsa böyle düşünmek zorunda kalırsın.

    üzülüyorum, şu durumlara bak, koskoca cumhuriyetin geldiği noktaya bak, tarih kimseyi unutmaz, haksız, suçlu elbet cezasını kat kat çekecek, adalet elbet bir gün gelecek, vicdan tekrar hatırlanacak, bir gün olacak ama bugün yarın değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın