• 5
    ne zaman ki bu dava ile ilgili bütün hukuk teamülleri ve gelenekleri ayaklar altına alınarak yeniden yargılama kararı verildi, ben o günden sonra türkiye'deki futbol ortamından adeta tiksindim. yeniden yargılama kararinin hukuki altyapisi ne kadar boşsa siyasi ve konjonktürel kısmı bir o kadar dolu.

    normal şartlarda aklı başında bir kişinin davayı şu aşamadan sonra takip edip sinirlerini zıplatması akıl karı değil. ama davayı başından bu yana öylesine dikkatli ve detayları ile takip ettim ki bu aşamadan sonra rezilliklerin hangi seviyede ve yogunlukta yaşanacağını merak etmiyor değilim!!

    herşeye rağmen bu davaya müthiş bir sabırla sahip çıkan ve bu yönde çalışan trabzonspor'un halihazırdaki hukuk kurulu üyeleri ve avukatlarının mücadele azimleri bu dava ile ilgili içimde taşıdıgım son umut kırıntısıdır.

    dava sürecini de kalemlerini binbir yıldırma ve korku ile oynatmaktan imtina eden rezil spor medyasından değil de sosyal medya üzerinden trabzonspor hukuk kurulu üyesi atilla dilaverden takip etmenizi öneririm.

    twitter @atilladilaver
App Store'dan indirin Google Play'den alın