• 6
    (bkz: #1631042)

    zaten bir çok arkadaş söylenmesi gerekeni söylemiş entry ve yazar hakkında. derdim linç etmek değil, kendi düşüncesidir saygı duyarım, ancak bu durum; ben duygun yarsuvat'a, aziz yıldırım - cemaat ve takım hakkındaki bazı açıklamaları, kısacası duruşu nedeniyle "kullanışsız dede" dediğim için, şahsıma "embesil, oksijen israfı" vs gibi lakapları yapıştırabileceği anlamına gelmez. fikir özlürğüyse herkese fikir özgürlüğü. benim ağzımdan ünal aysal hakkında asla bu tip bir söylev duyamazsınız çünkü doğrusuyla - yanlışıyla kendisi bu kulübe yakışan bir başkandır. hem aysal hem yarsuvat liseli olmasına rağmen duygun yarsuvat bize yakışan bir başkan değildir. bütün mesele de zaten budur.

    ayrıca hademe örneğini belki biraz mübalağa ederek yazmıştır ama yine de bence aşırıya kaçan bir örnektir. sadece sözlük yazarları bakımından ele alsak bile; sözlükte eğitimsiz insan neredeyse yok. nispeten (fikir bazında) elit bir tabakadan oluşuyor sözlük ahalisi. kalkıp bir lisenin önemini anlatacaksınız diye burada bir dolu yazarı gömmenin de alemi yok.

    yine söylüyorum; derdim kendisini linç etmek değil, galatasaray'ı alaylı - mektepli diye bölmek kimsenin haddine değildir. bu kulübün en çok biline efsanelerinin onda dokuzu liseli değildir. lise elbette varolmalı, bir kültür yuvası olarak varlığını sürdürmeli ancak yönetim bazında artık lise tekelinden kurtulmamız şart.

    umarım kendisi bu nickaltılar sebebiyle sözlükten soğumaz, farklı sesler her zaman önemlidir. birazcık daha yalın ve tarafsız bir dille düşüncelerini okumayı isterim.

    ayrıca son bir şey; ben ciddi ciddi kendisinin bülent tulunolduğunu düşünüyorum. :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın