resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7575
    yeter. vallahi billiahi yeter. hayatımda şu fanboylardan nefret ettiğim kadar hiç bir şeyden nefret etmiyorum arkadaş ya. yahu bir oyuncuyu eleştiriyoruz ne gerizekalılığımız kalıyor, ne galatasaray düşmanlığımız. bir de öyle saçma şekillerle savunuluyor ki burak yılmaz, yemin ediyorum kendisi görse şaşar abi ben neymişim diye.

    bakın sevgili arkadaşlar, burak yılmaz da galatasaray spor klübüne gelmiş geçmiş her oyuncu gibi eleştirilebilir ve eleştirilecektir. bunu bu kadar dert etmeyin. herkes burak yılmaz'ın oyun stilini, yeteneklerini, yaptıklarını, yapamadıklarını sevmek zorunda değil. şunu anlayın ya. burak yılmaz'ı eleştirmek için futbolu bilmeye, bilmemeye, sevmeye, sevmemeye gerek yok. adam sevmiyodur oyun tarzını eleştirir, çok gol kaçırıyor der eleştirir, saç traşını beğenmez eleştirir, gol sevincini beğenmez eleştirir. burak'ı da eleştirir ahmet'i de eleştirir mehmet'i de eleştirir. nasıl bir oyuncuyu sevmek bir taraftarın en doğal hakkıysa, bir oyuncuyu sevmemek ya da sevse de eleştirmek en doğal hakkıdır.

    neymiş, burak yılmaz en iyi yerli forvetmiş. e tamam bence de öyle, ama burak yılmaz'ın en iyi türk forvet olması onu eleştirmeye engel değildir.

    neymiş, galatasaray'ın hedefleri ölçüsünde yeterliymiş. e tamam adam gol atıyo ama bu onu top tutamıyo diye eleştiremeyiz mi demek? burak gol atmıyor mu dedik biz?

    neymiş, sanki bütün takım robben,toure falanmış da burak yılmaz'ı beğenmiyor muşuz. yahu ne alaka bütün takım burak'tan iyi de olsa, burak'tan kötü de olsa, burak yılmaz'ı eleştirmenin takımdaki diğer oyuncularla ne ilgisi var. takımın hepsi ronaldo olsa burak ofsayta yakalanmayacak mı.

    burak yılmaz iyi niyetli bir oyuncu, kendisini severim, her maç elinden geldiğince mücadele eder. maç satmaz, maç ayırmaz. allah var gol de atar. ama burak'ın bir forvet olarak çok eksiği var ve bunları söylemek benim en ama en doğal hakkımdır. kimsenin bana burak'ı eleştirdim diye laf çarpması, hakaret etmesi , akıl vermesi haddi değildir. aynen benim kimsenin burak'ı sevdiği için birine laf çarpma, hakaret etme hakkım olmadığı gibi. burak yarın maçta gol atınca en çok yine ben sevinicem. hızlı hücumda defansı takip etmeyip ofsayta yakalanınca da ilk ben buraya yazıp eleştiricem. bunu ya anlayın, ya da anlayın.

    yeter artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın