EuroLeague Maçı
93 - 78
  • 49
    ergin hoca maci kazanmaya calismiyor, oyunculari isindirip ikinci bir hucum 5'i pesinde. erceg'in ve arroyo'nun olmadigi bir hucum besi. boylelikle farkli hucum seti de deneyebilecegini dusunuyor sanirim. fakat birbiriyle hic oynamamis bu adamlar 4 dakikada macin icine ettiler. kizamiyorum da cunku karsilarinda avrupanin en hizli basketbolunu oynayan takim var. bazen nba standardinda hizlandiriyorlar oyunu. kimi bos biraktigini anlayamiyorsun bile.

    buna ragmen real madrid yenilemeyecek bir takim gibi durmuyor. onlari kizdiracak bir savunmayla ve uzunlarina hareketli yakalanmadan, arkalarinda saglam durarak savunma yapildiginda cok skntiya sokulabilir. kanatlari ise ceza atisi kacirmayan adamlar olsa da rudy, rodriguez ve lull dahil hepsi sinirlendirmeye musait ve hareketsiz kaldiklarinda silahlari suskunlasan adamlar. aralarinda en tehlikelisi acik ara rodruiguez.

    edit: ben 2-3 dakikayi erceg'siz oynadik gibi izliyorum, o kadar boktan bir goruntu kalitesiyle izliyorum ki erceg'i tanimadim mi ben yani:( gozluklerimi takayim ben en iyisi ne de olsa goruntu iyilesmeyecek :(

    edit 2: erceg gercekten cikmis o kadar da yasli ve kor degilim yahu:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın