resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 10011
    maalesef aşırı abartılan futbolcumuz. türk futbolcular arasında en iyisi diyebiliriz gerçi türk futbolcu mu var diye düşünürüz önce tabi. neyse la liga da amrabat'ın verdiği katkıdan farksız verdiği katkı. türkiye için efsane o ayrı neden leş gibi futbol oynuyoruz yeşil burun adalarından bile kötü durumdayız. arda çıktığı 153 maçta 22gol 31 asist yapmış. bu performans gayet sıradan bir performans la liga da ne kadar kolay gol attığını düşünürsek yetersiz duruyor. tabi birde bu bütün branşlarda ligde ise 110 maç 13gol 19 asist yapabilmiş. şimdi şu an teneke bağlayıp giden amrabat ise 28 maçta 5gol 9 asist yapmış. ligde 26maç 5gol 8 asistle oynuyor.

    katkı oranına ve maç başına bakarsak amrabat gayet etkili olmuş. ancak arda için aynı şeyler söylenemez kaldı ki bir sezonda gol kralı 40gol atıyor asist kralları ise 15 asistleri geçiyor. arda hepsinde geride kalıp her sene ortalama 5gol 8 asist ile oynuyor. totalde istatistik kabarsada senelik maksimumları bu nerdeyse. bu performans ölüp bitilcek bir performans değil. gayet ortalama ispanya liginde ise atletico değil alt sıralarda bulunan takım oyuncusu performansı. yıldız olmak istiyorsa ya da yıldız denilcekse kendine türkiye için amenna ama avrupa için bi gidin işinize. bu kadar abartmayın bu adamı. türk olmasa hiç umrumuzda olmazdı sıradan derdik.

    peşin edit: ver ofsaytı ordan gelsin.

    edit2: keşke okumayı bilen sözlük yazarlarımız olsa. yazı başında denilen cümleleri okumamız lazım. arda türkiye için iyi ama avrupada orta sınıftır. her gün transfer haberi çıkan yok manchester kancası yok real yok barça yok chealsea falan fişman işte klasmanında bir oyuncu değildir. en büyük gideceği takım atleticoydu oda son yılında şampiyon oldu arda sayesinde değil. şampiyon yapan chelsea ve manchester'a giden oyuncularıydı. ayrıca şunu unutmayın istatistiği verdim bazı arkadaşlar daha napıcak demiş eleştirmeyin demiş. burak yılmaz o zaman futbol tanrısı sizde eleştirmeyin. 106 maç 63 gol 20 asist. neyse fanboyluğa devam.

    edit3: sneijder için ise çıktığı 55 maçta 18gol 7 asist yapmış ligde.totalde 80 maçta 25gol 11 asist yapmış kedisi. mevki olarak normalde ofansif orta saha göbeğinde oynaması gerekirken sol açıkta hapsolmuş terim döneminde. mancini ile formunu bulmuş bu sezon ise daha yeni başlıyor prandelli gitti. 3gol atmış ligde 2si füze gibi fenere diyebiliriz. he istatistik olarak iyi mi wesley değil daha iyisini yapar mı ortada oynasa ve anlaşıcağı forvet verilse drogba tarzı, milito tarzı gayet daha iyi iş yapar ama eldekilerle bu olmuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın