resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 928
    bu sezon * şampiyon olmasak dahi önümüzdeki sezon teknik direktör olarak takımın başında kalmalıdır. şampiyon olmadığımız her sezon sonu hoca değiştireceksek yandık zaten. yönetimin mayıs ayında değişeceğini sanmıyorum. kimin dediğini hatırlamıyorum ama 'önümüzdeki seçimde bünyemizden birini başkan adayı çıkartacağız.' sözü söylenmişti geçenlerde yönetimden biri tarafından. büyük ihtimalle o başkan adayı ali dürüst olacak. yönetimi de hemen hemen aynı kalacak. ya da faruk süren başkan olup ali dürüst, abdurrahim albayrak gibi isimler yönetimde yer alacak. bu da demek oluyor ki hamza hamzaoğlu ile yola devam edilecek.

    o halde hamza hoca şimdiden yavaş yavaş önümüzdeki sezonun planlanmasını yapmalıdır. nasıl bir yol izleyecek göreceğiz. hamza hocanın 11 yabancı oyuncuyla maçlara çıkacağını asla düşünmüyorum. en az 3 tane yerli oyuncu olur. kim bunlar? selçuk, burak, semih, emre çolak, olcan, sinan. seneye bu oyunculardan en az 3'ü ilk on bir de kendine yer bulur. yabancı hoca gelirse eğer türk oyuncuların suratına bile bakmaz o ayrı.

    düşünüyorum da şu 11+0+3 kuralı mancini döneminde başlasaydı o sezon şampiyon olamaz mıydık? drogba, eboue, melo, sneijder, muslera, chedjou, bruma hatta amrabat gibi yabancı oyuncuların katkısıyla, kesinlikle olurduk. yazık oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın