resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 559
    daha yakın geçmişe kadar "tom plonloromozo 5+3'e goro yoptok" diyen kendisi değil miydi? neden bir anda kulüpler birliği oylamasında karşı çıkmadı merak ediyorum.

    bakın henüz kural tam açıklanmadı ve bilmediğimiz bölümler var, bonuslar vs.

    bu adam tüpçü gibi boş adam değil. kafası gene çalışıyor. vardır bir çıkarı göreceksiniz, yoksa çoktan ağlayıp zırlamaya başlardı, o kadar kontrat yaptık diye? hele bir bugün fatih terim açıklasın seminerde her şey ortaya çıkacak. kaldı ki söylediklerim komplo teorisiyse bile bu da fiko'nun tutarsızlığını ve en özetle saflığını gösterir.

    haydi fener zaten 30 yaş ortalaması ile yerlilerden kurtulmanın planını yapıyordu, kimseyle sözleşme uzatmadı, transfer yapmadı vs. kural onlar için bu zamanda çıktı çok net, biz de uzun süredir zaten çıkmasını bekliyorduk, bu sebeple zamanlaması manidar olsa da(!) oyun bozanlık yapmadık ama önder özen bu kadar ağlarken( belli ki o bilmiyor bazı şeyleri) fiko sessiz kaldı. ben gün içinde beşiktaş'ın işne yarayacak bonus mevzuları bekliyorum. kaldı ki onlar zaten bu ekonomik durumda gökhan töre'den iyi yabancıyı, veli'den iyi ön liberoyu bu fiyatlara nereden bulacak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın