• 22064
    "tam olarak ne olduğunu anlamadım, 11 tane oyuncunun maçta oynaması, kadroda 14 kişinin olabilmesini anladım. fakat, yerli oyuncuları oynatanların bir bonusları falan var. bunu tam olarak bir öğrenmem lazım. beşiktaş kulübü'nü tek başıma değil, yönetim kuruluyla beraber yürütüyoruz. istişareden sonra kulübün görüşünü açıklarım. tam olarak anlamadığım için yanlış bir yere gitmek istemem.

    "bir karar alınmış. 8 yabancı ve 6+0+2, ikinci sene 5+3 diye bir karar var, sonra aşağı doğru giden bir trend var. bu kararı tff yönetim kurulu almış. şimdi bunun tam zıddına geçmesini, zamanla itibariyle olması doğrudur. bir süreç gerekir. bunu biz kendi aramızda istişare etmemiz lazım.

    6 ay sonra tff seçimi var. seçilen bir başkası olur, bunu iptal ettik, başka bir yerden başlıyoruz derse bugüne kadar yaptığımız kontratlar boşa mı çıkacak? bir karar alırken, bugünden yarına bir geçiş süreci olmalı. yabancı serbest bırakılmış, bırakılabilir. bir kararı almak seneler sürer. biz oyuncuyla bir kontrat yapıyoruz, 4-5 senelik. siz şimdi böyle çevirince, bizim bu yapmış olduğumuz kontratlar ne olacak? bunun bir irdelenmesi lazım."

    fikret orman
App Store'dan indirin Google Play'den alın