resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7550
    suanki formuyla kanser falan etmemektedir. gercekten dümdüzlükten öleceğiz. abi yanilmisim demek, yada eskisi gibi degil demek veyahut boyle oynarsa ise yarar demek bu kadar mi zor. demba ba iyi hos tamam ama gordugunuz gibi o da zaman zaman etkisiz kalabiliyor. ki sakatlık sorunu da ortada. burak gibi elinden geleni hep yapmaya calisan biri, hem de hic sakatlanmayan biri, hem de turk pasaportlu biri: bize lazim. buraka destek olmak bu kadar zor olmamali. adam +90da 55metre depar atip golle maci kopariyor, ertesi gun ama burak da boyle boyle bla bla yorumlarini okuyoruz. burak gibi devamliligi olan biri suan takimda bulunmalidir. galatasarayin forvet transferi de burakin yerine degil yanina yapilmalidir. demba ba demba ba dedigini adam mesela, buraktan cok farkli stilde biri. burakin yerine demba ba degil de yanina gelseydi o kadar efektif bir hucum hattimiz olurdu ki... ve emin olun suanki form durumuyla besiktasi da feneri de burak kendilerinde olsun isterdi.

    ister kral de ister qral de, burak yine ritmini buldu. bu sezonu +25 golle kapatacak; kendisini gol krali bizi de sampiyon yapacaktir.

    bir de dipnot vermek istiyorum. burak yilmaz bana kalirsa turk olup da en caliskan olan oyuncular arasinda ilk uce oynar. uc yildir galatasaray forveti ve ben didinmedigi tek mac hatirlamiyorum. helal olsun. umarim yanina bir adet forvet takviyesi yapabiliriz. yada pandev kondusyon yuklenip rotasyona girer. burak yilmazi veya brumayi veya sabriyi artik sadece isimleri yuzunden yada inat yapip hakli cikmak ugruna elestirip durmayin. kotuyken biz de kotu dedik, ama iyiyken de gelip iyi yapti diyebilmeyi ogrenin. ve cumlenizin sonuna bari bi kere olsun ama koymayin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın