resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 1497
    alex telles, galatasaray kariyerinin en iyi oyununu dün akşam oynamıştır. ayrıca bu 5 milyon tartışması kadar saçma bişey yok. bir bek için en önemli birinci özellikle hızlı ve seri olmasıdır ve bu adam kesinlikle ağır bir adam değil. top tekniği kötü değil ve henüz 22 yaşında. orta konusu ise çalışma ve zamanla düzelebilecek bir şey.

    yerine 5 milyona hangi isim öneriliyor merak ettim. kendisinin daha kötü ve oynatılmadığı dönemde bile avrupa'dan teklif alması bu adamdaki kumaşı başkalarının gördüğünün kanıtı. gökhan töre karşısında 90 dakika boyunca sadece iki üç pozisyonda zor duruma düşmesi kötü bir şey değil bence çünkü gökhan dün akşam beşiktaş'ın en çok top kullanan ismiydi kesinlikle.

    buradaki insanların aksine beşiktaş teknik heyeti de gökhan'ın telles karşısında etkisiz futbolundan rahatsız olmuş ki gökhan'ı zaman zaman sağ kanatta veya ortada gördük.

    kısaca bu adamın oyuncu özelliklerini toparlarsak seri, bindirmekten çekinmeyen, kesinlikle laubali ve disiplinsiz değil, savunması da kesinlikle geliştirilebilir. çünkü yazarların genel olarak en çok eleştirisi olan orta yapma, savunma ve fizik konuları hep geliştirilebilecek ve mevcut olarak da çok kötü yaptığı şeyler değil. geliştirilmeyecek şeyleri de bu adam iyi yapıyor. disiplin, çabukluk, hücum isteği gibi özellikleri iyi bir seviyede.

    dünya piyasasındaki sol bek kıtlığını da düşünürsek kesinlikle yatırım yapılmalı ve oynatılmaya devam edilmesi gereken bir adamdır telles.
App Store'dan indirin Google Play'den alın