• 1017
    çok enteresan kafaları olan kuruluş.
    allah aşkına şu videoyu izleyin. http://www.ligtv.com.tr/...yonlara-son-nokta-11

    o kadar çok falsosu var ki. en başta umata atılan dirsekle başlaması gerekir videonun.

    3dk boyunca ilk yarıdaki melo-veli pozisyonu için kimse veli meloyu nasıl tutuyor, sarı kart - penaltı diyen bir allahın kulu yok. varsa yoksa melo dirsek attı bik bik bik.
    adamlar o kadar savunmak istiyor ki beşiktaşı, kırmızı kart pozisyonunda veli meloyu kaldırmak için geri dönüyor diyo bi de, te allam. velinin hareketi de sarı karta daha yakınmış falan, illa kan çıkması lazım yani kırmızı için. cüneyt görmemiş de teması, sneijder'in hareketi ile kartı çıkarmış gibi bişelerden bahsediyorlar. yetmiyor sonra sneijder'e bok atmaya başlıyorlar, yok tahrik ediyor, yok bıyığına temas ediyor falan. yapmıcan, rakip kullanır onu diyolar, rakip biz oluyoruz tabi burda, tarafsızlıklarını sevdiklerim. ters açıya geçince geri vites başlıyor tabi, cüneyt görüyor teması, sneijder bıyığına dokunmamış vs.

    gelelim son pozisyona, faulü verse gol olmıcak diyorlar, e en baştaki pozisyonda penaltı verse bashettiğiniz dirsek olmıcak. niye bundan bahseden yok,şansal'ı tümer'i kaç kişi var orda, kimseden bi ses yok.

    sonuç olarak ne olduklarını zaten biliyoruz. bi de benim açıklamama gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın