resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 1489
    futbol bilgini olmadigim icin hakkinda ahkam kesmek istemiyorum ancak dunya futbol piyasasina goz gezdirildiginde sol bek mevkisine adeta kiran girmesine ragmen bu durumdan kimsenin haberi yokmus gibi davranilmasi bana biraz garip gelmekte. hatta sol bekini gectim sol ayakli oyuncu konusunda uretimin adeta durdugu bu yillarda, butcemiz de dusunuldugunde kendisine yuklu bir yatirim yaptigimiz telles'in gelisimini saglamak icin seferber olunmasi gerekir. en azindan piyasasini korumamiz lazim.

    sureklilik bir futbolcunun gelisimi icin en onemli etken sanirim. hamza hoca gelir gelmez ne oynar ne yapar bakmadan aldi kendisini koydu oraya oyna dedi. her macta uzerine koyuyor bana kalirsa.

    sol beksizlikten riera'yi beke evirdigimiz, ronaldo'nun karsinda balta mi oynayacak dedigimiz gunler cok ta uzagimizda degil. hal boyle olunca telles'in daha iyi olmasini saglamak en akillica yontem olur. bu gelisimi gosterebilcek bir potansiyeli var mi yok mu bekleyip gorelim. bana kalirsa bu cocukta brezilyali rahatligi yok. takimda tafarel gibi bir efsane, melo gibi bir ornek varken olayi ciddiye aldigini ve her gecen gun daha da iyi olacagini tahmin ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın